Reactie Demba is duidelijk: "Ik stel de ploeg op, niet Bico"

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 18 reacties
Demba is duidelijk: "Ik stel de ploeg op, niet Bico"
Foto: © Voetbalkrant.com

Antwerp speelde in de eerste wedstrijd na de aardverschuiving in de trainersstaf gelijk tegen Cercle Brugge. Geen ideale start, zeker niet na alle protesten. Demba reageerde met enkele verduidelijkingen.

"Ik heb zelf de ploeg opgesteld en dus niet John Bico", opende de nieuwe hoofdtrainer van Antwerp de debatten. "Als ik geen beslissingen mag nemen, dan zou ik hier niet blijven. Ik heb niet al mijn diploma's gehaald om iemand anders te laten beslissen."

Over de druk van de supporters was hij, richting de spelers, ook duidelijk. "Ze moeten in deze sfeer kunnen spelen. Bij Antwerp is er altijd druk, dat moeten de spelers weten." Verder wil hij vooral niet te hard van stapel lopen.

Ik ga niet panikeren na één match -Sadio Demba

"We moeten rustig blijven om ons doel te bereiken. Ik ben hier nog maar net en ik neem mijn verantwoordelijkheid. Ik ken de ploeg nog niet goed, maar er zijn nog dertien wedstrijden. Ik ga niet panikeren na één match", aldus Demba.

HIj zag ook positieve zaken. "De omschakeling kwam er niet altijd goed uit via Binst en Limbombe, maar we hebben wel de nul kunnen houden", sloot de nieuwe oefenmeester van Antwerp af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties