Reactie Antwerp mist stabiliteit met vele coaches: "Het speelt wel in de hoofden dat je in tribune kan terechtkomen"

Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 44 reacties
Antwerp mist stabiliteit met vele coaches: "Het speelt wel in de hoofden dat je in tribune kan terechtkomen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zijn woelige weken voor Antwerp. En in die omstandigheden moeten de spelers er proberen voor te zorgen dat ze de tweede periode winnen in eerste nationale B. Geen makkelijke opdracht ...

"Het zijn profs, ze moeten zich hierover zetten. De druk zal altijd groot zijn, dit is Antwerp", gaf nieuwbakken T1 Demba zijn spelers een veeg uit de pan na de 0-0 tegen Cercle Brugge. "Er zullen nog moeilijke wedstrijden komen."

Maar toch, bij The Great Old wil een speler momenteel vooral niets verkeerd doen. Anders wenkt de niet-selectie en dus de tribune ... "Er zijn geen spelers bij die met schrik spelen, maar het speelt wel in de hoofden dat je in de tribune terecht kan komen. We proberen het beste van onszelf te geven", aldus Nico Binst.

Stabiliteit?

Een van de problemen is het gebrek aan stabiliteit bij Antwerp dit seizoen. Vanderbiest, Gevaert, Bico en nu ook Demba: er zijn al veel mensen die hun mening verkondigden over het team en die hun accenten legden. "Het is het niet gemakkelijk om ondertussen al 3 à 4 trainers te hebben gehad. Iedere coach legt andere accenten, maar we moeten gewoon de taken uitvoeren die de coach ons vraagt."

Daarin bijgetreden door Kevin Debaty: "Het is altijd afwachten. We hebben ondertussen al enkele coaches gehad en elke keer opnieuw moet iedereen zich tonen. Ik hoop dus ook op nieuwe kansen, tegen Cercle kon ik alvast de nul houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties