Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Jan Breydel
Club moeiteloos voorbij Ol. Charleroi
Tonnelier Caroline

Zonder echt door te moeten drukken heeft Club Brugge op eigen veld vlot afstand genomen van derdeklasser Olympique Charleroi.  Sollied startte met, op Simons na, een B-elftal.  Daardoor kreeg aanwinst Ishiaku voor het eerst de kans om zich te bewijzen bij zijn nieuwe werkgever.  De Nigeriaan deed dat met verve.  De spits rondde al na vijf minuten de eerste echte aanval van de thuisploeg af.  Op voorzet van Cornelis kopte hij aan de tweede paal binnen.  De West-Vlamingen deden weinig moeite om verder uit te lopen.  Victor zag nog een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel.

Olympique Charleroi probeerde wel iets terug te doen, maar kwam niet verder dan een paar hoekschoppen.  Vijf minuten voor de rust diepte Club toch de kloof verder uit.  Het was opnieuw Ishiaku die scoorde.  Ditmaal was Gvozdenovic de aangever.  Een minuut later moest Stijnen nog tussenkomen toen Varela-Gomez alleen op hem af kwam.  Het bleef echter 2-0 tot aan de rust.

In het begin van de tweede helft waren de bezoekers, vooral via Varela-Gomez, de gevaarlijkste ploeg, maar Stijnen was bij de pinken.  Olympique kon de druk echter niet aanhouden en de wedstrijd bloedde dood.  Ishiaku en Victor misten wel nog de kansen om verder uit te lopen.  Een kwartier voor het einde zorgden invaller Vlaminck en Van Tornhout toch nog voor de ruime 4-0 cijfers.  Club gaat logisch en eenvoudig door naar de kwartfinale, Olympique Charleroi mag tevreden terugkijken op een mooi bekeravontuur.