Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Jan Breydel
Cercle heeft weinig overschot tegen Mol-Wezel
Philippe Crols

Cercle Brugge is niet uit de Cofidis Cup gewipt. Het kwam tegen derdeklasser Mol-Wezel wel op achterstand, maar trok uiteindelijk toch aan het langste eind.

Het waren dus de bezoekers uit Mol die al snel op voorsprong kwamen. Er waren amper zeven minuten weggetikt of Janssen had de derdeklasser op voorsprong gekopt na een hoekschop van gewezen Cercle-speler Meyssen. De meegereisde supporters konden echter niet lang vieren.

Stijn De Smet mocht deze keer wel in de basis beginnen van Glenn De Boeck en kon nog voor het kwartier gelijkmaken. De eindstand stond uiteindelijk na een dik halfuur op het bord. Na 34 minuten trof Gombami raak: 2-1 en daar bleef het bij, want in het resterende uur werd er niet meer gescoord. Serebrennikov kreeg nog de beste mogelijkheid, maar miste vanaf elf meter.