Herbeleef KRC Genk - Cercle Brugge (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KRC Genk en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
5
De eerste 5 minuten probeert de thuisploeg de bezoekers bij de keel te grijpen. Verder dan 2 hoekschoppen geraken ze echter (nog) niet.
10

Goal
Doelpunt van Faris Haroun (Paul Kpaka)
De druk levert toch op, Kpaka kan voorzetten en Haroun werkt mooi de bal tegen de netten.
12
Vervangen Frederik Boi
Ingevallen Harold Meyssen

Boi vervangt de geblesseerde Meyssen.
21
Genk blijft het gevaarlijkst, met een schot en een kopstoot van Claessens komen de limburgers aardig in de buurt van de 2-0. De bezoekers moeten zich beperken tot verdedigen.
30
Genk blijft de wedstrijd in handen houden, maar heeft nu moeite om de verdediging van Cercle te doorbreken. De wedstrijd verslapt een beetje.
42
De wedstrijd is nu niet meer zo aantrekkelijk als de beginfase. Genk probeert maar veel te veel slechte passen. Cercle kan aanvallend wel nog niet veel brengen, maar komt ook niet echt meer in gevaar.
44
Vlak voor het einde moet Moons zich toch even laten zien bij een corner van Cercle. Heel gevaarlijk was het wel niet.

Scheidsrechter
Rust
Genk begon sterk aan de wedstrijd. Na het openingsdoelpunt echter verwaterde de wedstrijd. De bezoekers gooide het middenveld dicht en gezien de Genkse flanken maar zwakjes presteerden bleef echt gevaar uit. Het is uitkijken naar nieuwe impulsen (vervangingen) in de 2de helft om deze partij terug aantrekkelijk te maken. Genk zal tevreden zijn met de uitslag maar over de wedstrijd tot nu toe toch eigenlijk niet. Cercle kan niet anders dan verdedigen, misschien dat hier ook vervangingen voor beterschap kunnen zorgen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Op het eerste zich lijken beide teams onveranderd te zijn.
50
Bijna de gelijkmaker, Pivaljevic zet voor maar de bal bereik De Smet net niet.
53
Vlak na de kans voor de bezoekers, komt Haroun alleen voor Mollez te staan. Zijn schot beland echter recht op de doelman.
62
Vervangen Kevin Vandenbergh
Ingevallen Paul Kpaka

66
De wedstrijd begon terug mooi in de 2de helft maar is toch terug een beetje verwaterd. Genk blijft bijvoorbeeld met 4 man vanachter... tegen enkel Pivaljevic ...
73
Vervangen Paulus Roïha
Ingevallen Darco Pivaljevic

De moegestreden Pivaljevic wordt door Roïha vervangen.
75
 Gele kaart voor Koen Daerden

77

Goal
Doelpunt van Kevin Vandenbergh (Gert Claessens)
De supersub van welleer doet het weer. Het ziet er naar uit dat Genk de 3 punten thuis gaat houden.
77
Vervangen Igor De Camargo
Ingevallen Koen Daerden

Daerden wordt na de zoveelste fout en met geel achter zijn naam door zijn trainer tegen zichzelf beschermd.
80
Genk probeert de wedstrijd nu uit te spelen maar moet blijven opletten voor een aansluitingstreffer.
83

Goal
Doelpunt van Paulus Roïha (Onbekend Onbekend)
De aansluitingstreffer komt er toch.. Genk zal moeten opletten. De bezoeker zullen nu wel een 2de adem gevonden hebben.
85
Cercle ruikt bloed... voor het eerst deze wedstrijd gaan ze met 6 man ten aanval...