Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Le Canonnier
Gent wint op Moeskroen
bernie de vuyst

De wedstrijd gaat van start op een drassig veld wat voor heel wat schuifpartijen zal zorgen. De eerste kans is voor Moeskroen via Grégoire. Jbari blesseert zich meteen bij zijn eerste actie. Zijn vervanger Matthijs valt goed in en zorgt voor het nodige gevaar. Beide keepers zijn bij de pinken als er gevaar dreigt. De eerste helft wordt vooral gekenmerkt door slechte combinaties.

De tweede helft begint goed voor de Gentse bezoekers wanneer Mamouni de bal bij de eerste paal binnenbuffelt. Herpoel redt knap een poging van Noukeu. Lecomte zet een mooie actie op, zijn schot is echter niet trefzeker. In de 76ste minuut lijdt Beloufa dom balverlies, Boussoufa profiteert hier optimaal van en schiet Gent zo naar een veilige 0-2 voorsprong. Laybutt krijgt nog een kopkans in de slotfase, maar zijn kopbal belandt over het kader.