Datum: 21/01/2006 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Lotto Park

Herbeleef Anderlecht - Cercle Brugge (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Anderlecht en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Serge Gumienny leidt vanavond de wedstrijd tussen Anderlecht en Cercle Brugge. Bij paars-wit start nieuwkomer Frutos meteen in de basis. Verder is Mbo Mpenza er niet bij. Hij speelt mogelijk maandag mee met de reserven. Ook Tioté is er wegens een blessure niet bij. Voor het overige is iedereen paraat bij Anderlecht. Paars-wit kan na het puntenverlies van Standard weer alleen leider worden. Cercle Brugge telt enkele afwezigen. Zo is Cercle-boegbeeld Viane buiten strijd voor de rest van het seizoen en zijn Grondin en Pivaljevic geschorst. Roiha is dan weer op pad met de Finse nationale ploeg. Toch is er ook nog goed nieuws voor de Bruggelingen, want de twee nieuwe aanwinsten, Barker en Portier, zitten in de selectie.
Opstellingen
Anderlecht: Proto Silvio, Juhasz Roland, Kompany Vincent, Deschacht Olivier, Tihinen Hannu, Vanden Borre Anthony, Goor Bart, Wilhelmsson Christian, Zetterberg Pär, Zewlakow Michal, Frutos Nicolas Alejandros.
Cercle Brugge: Vandendriessche Francky, Dewulf Jimmy, Masureel Jan, Svetlicic Djordje, Van Mol Tom, Vandenbussche Bram, Boi Frederik, Meyssen Harold, Slovic Slobodan, Dekelver Dieter, De Smet Stijn.