Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Germinal Beerschot - Zulte Waregem (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Germinal Beerschot en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Germinal Beerschot zag vorige week in Gent een goede reeks afgebroken worden. De Antwerpse fusieploeg moet het vandaag tegen seizoensrevelatie Zulte Waregem doen zonder Kris De Wree. Voor het overige is iedereen paraat bij de thuisploeg. Dat is bij de bezoekers wel even anders. Zo is Meert er niet bij omdat hij geschorst is en Verschuere is dan weer ziek. Zo komt Thiebaut allicht voor het eerst aan de aftrap. Bjorn Kuipers moet de wedstrijd in goede banen leiden.
1
We zijn vertrokken op het Kiel.
9

Goal
Doelpunt van Chris Van der Weerden (Onbekend Onbekend)
Van der Weerden borstelt en vrijschop perfect in de kruising, 1-0.
19
 Gele kaart voor Jonas De Roeck

20
Een vroeg doelpunt van de thuisploeg, maar voor de rest hebben we nog niet te veel kansen gezien.
22
Schotje van Dupré, maar gevaarlijk is het verre van.
22
 Gele kaart voor Frederic Dupré

25
De Germinal-Beerschot-supporters zijn trouwens weer lekker ludiek. In de heenwedstrijd kregen de Antwerpenaren drie rode kaarten onder de neus gestoken. Nu heeft de harde kern 1000 papieren rode kaarten laten drukken en daar wordt na elke bezoekende fout duchtig mee gezwaaid.
27
 Gele kaart voor Ibrahim Salou

30
Ook Sergeant haalt eens uit, maar ook hij krijgt de bal niet voorbij Luciano.
40

Goal
Doelpunt van Tosin Dosunmu (Onbekend Onbekend)
Mooie actie over links. Via Victor komt de bal tot bij Messoudi. Die haalt uit en Sengier pakt, maar helaas voor Zulte Wargem komt de bal in de voeten van Dosunmu, 2-0.
43
Bijna de aansluiting voor Zulte Waregem, maar Matthys vindt Luciano op zijn weg.

Scheidsrechter
Rust
Germinal Beerschot mag met een verdiende 2-0-voorsprong de rust in. De bezoekers lijken wat vermoeid te zijn, want komen niet of nauwelijks in het stuk voor.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is afgetrapt.
51
Schot van Dosunmu op Sengier.
55
Er gebeurt voorlopig maar weinig in de tweede helft.
55
Vervangen Gunter Thiebaut
Ingevallen Michael Wiggers

57
Grote kans voor Zulte Waregem. Salou vindt echter Gouden Rat Luciano op zijn weg.

Ingevallen Daniel Cruz

Spelmaker Cruz mag terugblikken op een goede wedstrijd en mag tevens vroegtijdig naar de kant. Een andere nieuwkomer, Milenkovic, is zijn vervanger.
70
De wedstrijd kabbelt wat voort. Zulte Waregem krijgt de bal van de thuisploeg, maar die kunnen daar vrij weinig mee doen. Dat is ook de verdienste van de thuisploeg natuurlijk.