Germinal Beerschot
cerCercle Brugge
Datum: 25/02/2006 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Cercle pakt één punt op het Kiel
Dirk Pieters
| 0 reacties
Cercle pakt één punt op het Kiel
Foto: © SC

De wedstrijd van Germinal Beerschot tegen Cercle Brugge was de enige partij van zaterdag die op een scoreloos gelijkspel bleef steken. Logisch resultaat na wat beide ploegen lieten zien, of juist niet lieten zien. Een slecht veld, slecht voetbal en een koude avond voor de supporters.
 
Het was wachten tot in de dertiende minuut voor de eerste kans. Dekelver bracht de bal tot bij Muhamadu, maar die besloot in de armen van doelman Luciano. De eerste mogelijkheid voor de thuisploeg kwam er pas na twintig minuten, tot ongenoegen van het publiek. Victor nam de bal goed aan, maar ook zijn schot ging in de armen van Vandendriessche. Nog voor rust kreeg Messoudi nog een goede kans maar zijn poging ging naast het bezoekende doel. Een zwakke eerste helft van beide ploegen.
 
Ook in de tweede helft bleef het tempo te laag. Kansen waren op één hand te tellen. Toch bleef bij Germinal Beerschot Victor de gevaarlijkste man op het veld. De Braziliaan talmde in de 60e minuut net iets te lang om te schieten. Met nog een kwartier te gaan probeerde Portier het van ver, maar zijn schot ging ook erg ver over en naast. Even later kreeg de thuisploeg een vrije trap maar Victor schoot de bal naast het doel. De zwakke wedstrijd eindigde op een scoreloos gelijkspel.
 
Cercle Brugge was best tevreden met het ene puntje tegen Germinal Beerschot, maar beide ploegen speelden een erg bleke wedstrijd. Volgende week beterschap? [AN]

Vooraf