andAnderlecht
staStandard
Datum: 21/04/2006 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 32
Stadion: Lotto Park

Herbeleef Anderlecht - Standard (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Anderlecht en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Voor Anderlecht en Standard is het de belangrijkste wedstrijd van het jaar, de winnaar staat dicht bij de titel. Bij een gelijkspel is alles nog mogelijk. Bij Anderlecht is Frutos fit, Proto daarentegen blesseerde zich zwaar en is vier maanden out. Pujol start in de basis. Bij Standard zijn Conceiçao en Onyewu geschorst. Sarr komt in de ploeg. Vorig jaar eindigde deze wedstrijd op 3-2.
Opstellingen
Anderlecht: Zitka Daniel, Zewlakow Michal, Tihinen Hannu, Deschacht Olivier, De Man Mark, Vanderhaeghe Yves, Zetterberg Pär, Wilhelmsson Christian, Goor Bart, Pujol Grégory, Akin Serhat.
Standard: Runje Vedran, Deflandre Eric, Jorge Costa , Sarr Adama Mohumad, Leonard Philippe, Dembélé Siramana, Geraerts Karel, Rapaic Milan, Negouai Christian, Moreira Almani Da Silva, Tchite Mohammed.
1
De gladiatoren zijn het terrein opgekomen, de toss is gegooid. We zijn klaar voor 90 minuten beklijvend voetbal. Oguchi Onyewu mag overigens niet binnen in het stadion, hij beschikt niet over het correcte pasje.
5
Standard begint behoudend aan de wedstrijd, het is Anderlecht dat moet winnen, dat is duidelijk.
8
Penalty voor Anderlecht, na een corner van Anderlecht raakt Geraerts de bal met de hand. De bal gaat op de stip.
9
Wat een sensatie, Zetterberg neemt de aanloop en trapt maar Runje redt en houdt Standard zo in de wedstrijd. De penalty was zwak getrapt.