Speeldag: Speeldag 34
Stadion: 't kuipke
Westerlo sluit seizoen winnend af
Ruben Claesen

Met de afscheidnemende Chris Janssens in de hoofdrol heeft Westerlo La Louvière in het eigen Kuipje verslagen met 2-1. Even voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong, maar op het uur maakte clubtopschutter Stojkov gelijk. Wim Mennes hield de drie punten uiteindelijk in de Kempen.

De eerste helft was kenmerkend voor het voetbal dat beide ploegen in het tweede deel van de competitie brachten: uitgespeelde kansen waren schaars, spektakel was er allerminst. Westerlo kreeg wel enkele mogelijkheden, maar de gemotiveerde Chris Janssens schoot nipt naast. Vlak voor rust wist hij wel te scoren; 1-0, tevens de ruststand.

Slechter dan de eerste helft kon de tweede nauwelijks zijn, en dat was ze ook niet. Beide ploegen leken opvallend meer gemotiveerd, er werd weer gespeeld om te winnen. Op het uur bevestigde Aco Stojcov die stelling, die zijn zevende van het seizoen maakte. Tien minuten later echter was het Wim Mennes die met zijn doelpunt de match in een definitieve plooi liet vallen. 2-1 zou het ook blijven.