Speeldag: Speeldag 33
Stadion: Freethiel
Beveren laat het opnieuw afweten
Dirk Pieters

Beveren mag Moeskroen erg dankbaar zijn voor het late doelpunt tegen Lierse. De Waaslandse club bakte er tegen een erg zwak Bergen weinig van. De thuisploeg was wel de gevaarlijkste ploeg, maar kon nooit echt overtuigen in een slaapverwekkende wedstrijd.

In de beginfase was Seka de gevaarlijkste man bij de thuisploeg. De Ivoriaan kreeg tweede goede kansen, maar schoot eerst op Konstantinidis en even later tegen de paal. Dat was zowat het enige wat er te beleven viel op de Freethiel. Het was stil in de eerste helft toen de supporters hoorden dat Lierse op voorsprong stond.

In de tweede helft gebeurde er zowaar nog minder dan voor de pauze. Geen enkele goede kans viel er in die tweede helft. De enige animo die er te beleven viel was de tussenstand op het veld van Lierse. De supporters waren meer bezig met de standen op de andere velden dan met de eigen wedstrijd. Ook de spelers van Beveren hadden blijkbaar last van de vele doelpunten op Lierse. Zo bleef het in een saai wedstrijd uiteindelijk en logischerwijs 0-0. [AN]