Speeldag: Speeldag 33
Stadion: Schiervelde
Roeselare kan nog eens winnen
Anthony Van der Planken

Roeselare heeft voor het eerst sinds 2 maart nog eens een wedstrijd winnend kunnen afsluiten. De West-Vlamingen klopten thuis Sint-Truiden met 3-2.

Zowel Roeselare als Sint-Truiden hadden niets meer te winnen of te verliezen en besloten er dan ook een aangename wedstrijd van te maken. Het was Sami Allagui die na 20 minuten met een knappe solo en ditto afwerking de thuisploeg op voorsprong bracht. Sint-Truiden vocht terug en kwam nog voor rust verdiend op gelijke hoogte, Chimedza legde de bal knap voorbij doelman Biebauw.

In de tweede helft nog meer doelpunten. Het begon met Sishuba die de 1-2 nette. Roeselare reageerde meteen en scoorde binnen enkele seconden de gelijkmaker via De Vleeschauwer. Diezelfde De Vleeschauwer zou uiteindelijk met een knappe vrijschop ook voor het winnende doelpunt zorgen.