Stadion: Regenboogstadion

Herbeleef Zulte Waregem - Standard (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Zulte Waregem - Standard leverde de voorbije jaren enkele mooie duels op. Ook nu kan het weer spoken aan de Gaverbeek. Standard wil graag net als de andere topclubs starten met een zege. Maar ook Zulte Waregem wil liever niet met een nederlaag beginnen. U kan de wedstrijd live volgen vanaf 20.30 uur.
00:00
Standard trapt de wedstrijd op gang.
6
Zulte Waregem steekt voor het eerst de neus aan het venster. Onyewu werkt voor Leye in hoekschop.
11
Standard is amper over de middenlijn geweest. Zulte Waregem dicteert voorlopig de wet. Een schot van Leye gaat over.
18
Eerste kans voor Standard. Onyewu kopt een hoekschop bijna binnen, maar Meert redt op de lijn.
18
Gevaarlijke counter van Zulte Waregem. Roelandts wil Leye bereiken, maar Renard plukt de voorzet uit de lucht.
20
Opnieuw een goeie mogelijkheid voor de bezoekers. Milan Jovanovic straft geflater in de defensie van Zulte Waregem bijna af, maar De Vlieger houdt de thuisploeg overeind.
21
Stijn Meert heeft tijd en ruimte. Hij wil de bal plaatsen, maar Renard pakt makkelijk.
30
Standard schreeuwt om een strafschop. Na een voorzet van Defour raakt Meert de bal duidelijk met de hand. De lijnrechter of de ref zien het echter niet!
34

Goal
Doelpunt van Nikica Jelavic (Onbekend Onbekend)
Jelavic scoort zijn eerste doelpunt in de Jupiler League! Hij geeft Renard met zijn schot geen kans: 1-0 voor Zulte Waregem.
37

Goal
Doelpunt van Marouane Fellaini (Marcos Camozzato)
Marouane Fellaini brengt de stand weer in evenwicht. Hij kopt een voorzet van Marcos prima binnen.
38
Standard dreigt opnieuw. Het schot van Toama wordt afgeblokt.
40
 Gele kaart voor Steven Defour
Steven Defour krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd na een trap op Meert.
43
Fellaini kopt een hoekschop ruim naast.
44
 Gele kaart voor Khalifa Sankaré Papa

44
Plots weer een kans voor Standard: De Camargo duwt de bal naast. Er was echter al gefloten voor buitenspel.

Scheidsrechter
Rust
De stand aan de rust is 1-1. Standard had een penalty moeten krijgen, maar ref Nzolo zag de hands van Meert niet. Vier minuten later scoorde Zulte Waregem, maar Standard stelde nog voor de rust weer gelijk.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Beide teams zijn nog ongewijzigd.
48

Goal
Doelpunt van Oguchi Onyewu (Steven Defour)
Oguchi Onyewu kopt een hoekschop hard naar doel en via het lichaam van doelman De Vlieger gaat de bal binnen.