Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Club Brugge - Zulte Waregem (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Club Brugge en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Welkom in het Jan Breydelstadion voor de wedstrijd Club Brugge - Zulte Waregem ! Club Brugge kan mits winst de leiderpositie overnemen van Standard. In Brugge zijn ze in vorm. De laatste 4 wedstrijden werden allemaal gewonnen. Capon en Valgaeren worden in de basis verwacht, net zoals Vermant, die de geschorste Leko waarschijnlijk vervangt.. Bij Zulte Waregem loopt het wisselvallig. Zij hebben zich mooi in de middenmoot gevestigd, maar willen hogerop. Kevin Roelandts komt zijn ex-club weer tegen. Luc Wouters zal deze West-Vlaamse derby in het oog moeten houden. br>Opstellingen
Club Brugge: Stijnen Stijn, Priske Brian, Valgaeren Joos, Simaeys Jeroen, Klukowski Michaël, Vermant Sven, Blondel Jonathan, Geraerts Karel, Djokic Dusan, Sterchele Francois, Capon Brecht.
Zulte Waregem: De Vlieger Geert, Reina Loris, D'Haene Karel, Minne Stijn, Sankaré Papa Khalifa, Van Nieuwenhuyze Ludwin, Verschuere Matthieu, Meert Stijn, Roelandts Kevin, Matthys Tim, Leye Mbaye.
1
We zijn ernaan beginnen.
3
Nog geen uitgespeelde kansen te bespeuren.
4
Na een flater van Verschuere kan Djokic de bal net niet in doel werken.
5
Wouters fluit niet voor een fout op Leye.
6
Er heerst een goede sfeer in het Jan Breydelstadion.
7
 Gele kaart voor Stijn Minne

11
We zien een leuke wedstrijd. We hebben al een aantal kleine kansen gezien, mede door de uitploeg, die goed meevoetbalt.
15
 Gele kaart voor Brian Priske

15
Leye verprutst een kans door te lang te wachten.
17
Stechele kan uithalen buiten het strafschopgebied. Minne werkt weg.
19
Club Brugge al iets sneller moeten spelen om nog kansen te creeëren. Zulte Waregem staat goed georganiseerd.
22
Vermant schiet zo'n 2 meter naast. Goed schot van de kapitein.
23
Vervangen Matthieu Verschuere
Ingevallen Lander Van Steenbrugghe

24
Stechele kan koppen, maar de bal vliegt naast en over.
27
Zulte Waregem kreeg al 3 hoekschoppen in deze wedstrijd.
28
Club Brugge moet uitkijken voor een goed counterend Zulte Waregem.
30
Leye wordt onterecht afgevlagd voor buitenspel.
30
 Gele kaart voor Michaël Klukowski

32
Stijnen duwt een voorzet stuntelig in hoekschop.
32
 Gele kaart voor Khalifa Sankaré Papa

34
Vrije trap door Sven Vermant.
35

Goal
Doelpunt van Dusan Djokic (Onbekend Onbekend)
Simaeys zijn schot werd afgeblokt, maar Djokic kan, net zoals vorige week tegen Genk, van dichtbij binnenschieten.
37
Zulte Waregem is wat aangeslagen na het doelpunt.
38
D'Haene kan de bal net wegtikken voor een aanstormende Capon.
40
Club Brugge begint nu beter te spelen door de goal en drukt Zulte op de eigen helft.
42
Een 2de goal zit eraan te komen. Hoge druk van Club.

Scheidsrechter
Rust
Wouters fluit de wedstrijd af. Club Brugge leidt verdient bij de rust. Zulte Waregem voetbalde wel goed mee, maar toen Club even doordrukte, werd de 1-0 gemaakt, door Djokic. Daarna kon Zulte Waregem niet veel meer terugdoen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De 2de helft is begonnen. Dezelfde 11 als bij het einde van de eerste helft starten ook in de 2de.
46
Bergen begint aan de 2de helft.
47
Stijnen haalt een kopbal van Leye onder de lat.
48
Matthijs schiet hoog over.
50
Na een mooie actie van Club kan Sankare de bal net voor Djokic wegwerken. De 2de helft start fel.
52
Na een overtreding op Matthiijs knalt Reinde de daaropvolgende vrije trap in de muur.