Volg de match tussen Zulte Waregem en Charleroi live, samen met vele andere supporters.

Zulte Waregem geeft vanavond Charleroi partij. Een typische eindeseizoenswedstrijd, want geen van beide teams strijdt nog om de prijzen. Charleroi steekt met een twaalf op twaalf wel in een uitstekende vorm, maar Zulte Waregem heeft dan weer een uitstekende thuisreputatie.
Zulte Waregem: Bossut Sammy, D'Haene Karel, Dindeleux Frederic, Reina Loris, Van Zundert Bart, Meert Stijn, Roelandts Kevin, Van Nieuwenhuyze Ludwin, Verschuere Matthieu, Leye Mbaye, Matthys Tim.
Charleroi: Laquait Bertrand, Ciman Laurent, Diallo Ibrahima, Kéré Mahamoudou, Sbai Salaheddine, Mujangi Bia Geoffrey, Oulmers Abdelmajid, Sergio Remi, Smolders Tim, Akpala Joseph, Théreau Cyril.
1
Zulte Waregem trapt de wedstrijd op gang. Hopelijk zien we een aangename partij.
1
Zulte Waregem mag de wedstijd op gang trappen. Eerst volgt er nog een minuut stilte voor de vanmiddag overleden Constant Van Den Stock.
4
Met Leye en Akpala hebben beide ploegen een kandidaat-topschutter tussen de lijnen lopen. Kunnen zij vanavond nog een goaltje meepikken ?
8
De eerste wedstrijdminuten bieden ons geen spektakel. Beide ploegen wachten af.
10
Halve kans voor Keré, maar na zijn kopbal wordt de bal makkelijk weggewerkt.
13
Eindelijk een kans ! Van Zundert ziet zijn vrije trap mooi gepakt worden door Laquait.
17
Roelandts met een schot, maar Laqait bokst de bal met de vuisten weg.
24

Goal
Doelpunt van Joseph Akpala (Geoffrey Mujangi Bia)
Akpala schiet zijn ploeg op voorsprong ! Meteen de eerste kans van Charleroi. Bia sprint met de bal tot de achterlijn en legt dan terug tot bij Akpala, die goed afwerkt.
29

Goal
Doelpunt van Cyril Théreau (Joseph Akpala)
Charleroi maakt er meteen 0-2 van ! Mooie dubbelpass van Akpala en Théréau. Die laatste werkt de bal goed in doel.
33
Zulte Waregem maakt geen enkele aanspraak op de overwinning. Charleroi verdedigt goed.
35
Oulmers met een schot dat enkele meters naast gaat.
38
Charleroi blijft de betere ploeg. Remy probeert het nu van een afstand, maar zijn poging kan Bossut niet verontrusten.
42
We zien geen kansen meer naar het einde van de eerste helft toe. Charleroi controleert, Zulte Waregem geraakt amper aan de zestien meter.
45
We krijgen één minuut extra.

Scheidsrechter
Rust
Charleroi staat aan de rust uiterst verdiend op voorsprong. Heel de eerste helft controleerde het en kon het twee maal scoren. Akpala en Théréau zorgden voor de doelpunten. Zulte Waregem was niet echt bij monde om iets terug te doen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Net voor het einde van de eerste helft toch nog een kans. Mujangi Bia gaat op wandel maar wordt afgestopt door een Zulte Waregem-verdediger. Ook Smolders krijgt de bal in de rebound niet voorbij Bossut.
46
We zijn begonnen aan de tweede helft.
47
 Gele kaart voor Ibrahima Diallo
Diallo haalt Matthys onderuit en krijgt geel. Van Zundert trapt een vrije trap op doel, maar Laqait redt.
49
Leye met de spetaculaire omhaal, maar Laqait heeft de bal wel.
50
Zulte Waregem is met een aanvallende ingesteldheid uit de kleedkamer gekomen. Het probeert de aansluitingstreffer te maken.