Stadion: Stayen

Herbeleef STVV - Bergen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen STVV en Bergen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond speelt STVV zijn voorlaatste wedstrijd in eerste klasse dat momenteel een 9 punten achter staat op Bergen. Voor de supporters van STVV is dit de laatste match in het stadion. Scheidsrechter Karim Saadouni gaat de wedstrijd fluiten omstreeks 20:00u. Wij hebben alvast een voorspelde opstelling voor u klaar staan.
Sint Truiden: Mignolet Simon, Cantaluppi Mario, Collen Pieter, Hayen Nicky, Buvens Kris, Debroux Sander, Deferm Giel, Delorge Peter, van Dessel Kevin, Coulibaly Adamo, Pospisil Michal.
Bergen: Herpoel Frédéric, Mirri Roberto, Nibombe Daré, Pistone Alessandro, Brahami Mohammed Fadel, Cordaro Alessandro, Dalmat Wilfried, Nicaise Benjamin, Okkonen Antti, Ragued Hocine, Dahmane Mohamed.
1
De wedstrijd is begonnen.
10
We hebben nog niet veel gezien hier in Staaien.
12
Bergen is wel de gevaarlijkste ploeg maar een schot van Dahmane gaat in het zijnet.
14
Eerste keer STVV. Coulibaly legt de bal af voor Pospisil maar hij schiet over.
25

Goal
Doelpunt van Mohamed Dahmane (Onbekend Onbekend)
De eerste goal is een feit. Van Hayen werkt slecht weg en zo kan Dahmane simpel binnen tikken. 0-1. Mignolet geklopt.
40
 Gele kaart voor Antti Okkonen

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit er hier ook op. De score is 0-1 voor de bezoekers en zijn ook de betere partij.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Ondertussen is de tweede helft van start. Kan STVV deze wedstrijd nog winnen voor hun supporters?