Anderlecht: Zitka Daniel, Deschacht Olivier, Gillet Guillaume, Juhasz Roland, Pareja Nicolas, Van Damme Jelle, Biglia Lucas Rodrigo, Boussoufa Mbark, Polak Jan, Frutos Nicolas Alejandros, Vlcek Stanislav.

Doelpunt van Stanislav Vlcek (Onbekend Onbekend)

44
 Gele kaart voor Mohamed Dahmane

Scheidsrechter
Rust
Anderlecht trekt met een voorsprong de rust in. Een gevleide voorsprong, want Bergen was minstens de evenknie van paars-wit. De tweede plek lijkt nu zo goed als veilig, al kan er nog veel gebeuren natuurlijk.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn weer begonnen.
47
Dahmane meteen met een gigantische kans, maar de aanvaller van Bergen wordt onterecht afgevlagd voor buitenspel.
48
Anderlecht ontsnapt aan een penalty na hands van Deschacht.
57
 Gele kaart voor Wilfried Dalmat

58
Van Damme beslist de wedstrijd. Hij zorgt met een omhaal voor de wel heel gevleide 0-2. Na het doelpunt steekt de verdediger zijn armen in de lucht, als eerbetoon aan de overleden François Sterchele.
58

Goal
Doelpunt van Jelle Van Damme (Onbekend Onbekend)