cluClub Brugge
kvmKV Mechelen

Club Brugge - KV Mechelen (Jupiler Pro League 2008/2009)

Wedstrijd van Speeldag 18 uit de Jupiler Pro League 2008/2009 tussen Club Brugge en KV Mechelen.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90
 Gele kaart voor Maxime Biset

90
 2e gele kaart voor Wouter Vrancken

90

Goal
Doelpunt van Jeroen Simaeys (Onbekend Onbekend)
Jeroen Simaeys maakt er nog 3-0 van. Biebauw lost een schot van Klukowski. Simaeys tikt binnen.
84
Vervangen Ronald Vargas
Ingevallen Daniël Chavez

76
Wat een misser van Joseph Akpala. Hij verschijnt alleen voor Biebauw, maar duwt het leer naast.

Goal
Doelpunt van Antolin Alcaraz (Onbekend Onbekend)
Het staat eindelijk 2-0. Na een flipperkastbal tikt Alcaraz de 2-0 binnen.
63
Biebauw houdt KV Mechelen nogmaals recht. Met een knappe reflex tikt hij een kopbal van Vargas in hoekschop.
59
Uitstekende kans voor Dirar. De Marokkaan kapt zich mooi vrij, maar besluit dan naast.
56
Vervangen Brecht Capon
Ingevallen Elrio Van Heerden

55
Aiaiai! Vargas trapt op de lat. Club mist zijn tweede strafschop van de wedstrijd.
54
Peter Maes wordt naar de tribune gestuurd.
53
Tweede strafschop voor Club na handspel van Chen.
53
Rossini verlengt het leer tot bij Vleminckx. Stijnen duikt op tijd in de voeten.
50
Rustig begin van de tweede helft. Maes hoopt met de inbreng van Rossini en Grondin nog op een terugkeer van KV.

Rust
Club Brugge duikt met een 1-0 voorsprong de rust in. Vargas bezorgde blauw-zwart net voorbij het halfuur een verdiende voorsprong. KV Mechelen werd net ervoor gereduceerd tot 10 man na een rode kaart voor Mununga na een elleboogstoot op Kruska.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Een mislukt schot van Iddi belandt bij Vleminckx. Klukowski is er net op tijd bij om het schot af te weren.
45
Akpala nog met een kansje net voor rust. Hij kopt recht in de handen van Biebauw.
39
 Gele kaart voor Vadis Odjidja
Fout op Asara.
38
Biebauw redt en houdt KV Mechelen in de wedstrijd.
37
Club Brugge krijgt een strafschop na een fout van Van Hoevelen op Capon.
34

Goal
Doelpunt van Ronald Vargas (Michaël Klukowski)
Vargas zet het Brugse overwicht om in een doelpunt. Hij knalt een voorzet van dichtbij voorbij Biebauw in doel.