Volg de match tussen OH Leuven en KV Kortrijk live, samen met vele andere supporters.

OH Leuven: Kaminski Thomas, Geraerts Karel, Vermeulen Jorn, Dejmek Radek, Gendarme Lionel, Gislason Stefan, Annys Maxime, Diandy Cristophe, Remacle Jordan, Ruytinx Bjorn, Okaka Chuka Stefano.
Kortrijk: Keet Darren, De Mets Gertjan, N'Diaye Ismaïla, Vandenbroeck David, Zukanovic Ervin , Oussalah Mustapha, Messoudi Mohamed, Chavarria Pablo, Nfor Ernest, Capon Brecht, Veselinovic Dalibor .
1
De match is begonnen
8
Doelman Kaminski moet een eerste keer tussenbeiden komen. Hij is alert na een actie van Zukanovic en Chavarria.
12
Veel valt er voorlopig niet te beleven op Den Dreef. Kortrijk heeft wel veldoverwicht.
20
Capon moet al vroeg in de match geblesseerd afhaken. Hij wordt vervangen door Martin.
20
Vervangen Brecht Capon
Ingevallen Baptiste Martin

26
Het blijft wachten op doelkansen
30
De beste kans van de eerste helft is tot nu toe voor de thuisploeg. Geraerts ziet zijn lobbal op de lat belanden en in de rebound trapt Annys naast.
33
 Gele kaart voor Ernest Nfor

40

Goal
Doelpunt van Dalibor Veselinovic (Onbekend Onbekend)
Het is uiteindelijk dat Kortrijk dat op voorsprong komt. Veselinovic wordt diep gestuurd en laat Kaminski kansloos.
44
Veselinovic brengt de bal laag voor. Messoudi laat de 0-2 liggen en trapt onbegrijpelijk over.

Scheidsrechter
Rust
Na een flauwe eerste helft gaat Kortrijk met een voorsprong de rust in. Veselinovic scoorde het enige doelpunt voor rust.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
53
Vervangen Jorn Vermeulen
Ingevallen Frederik Boi

60
Kortrijk blijft ook na rust gevaarlijk. Nfor probeert een lob, maar Chavarria werkt nog van de lijn.