Datum: 25/01/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Kan Kortrijk eindelijk nog eens winnen?
Fabian Morren
| 0 reacties
Kan Kortrijk eindelijk nog eens winnen?
Foto: © SC

De belangen voor OH Leuven en Kortrijk zijn vanavond verschillend. OHL is blij met het behoud, Kortrijk mikt op de play-off I.

Echt in de problemen kwam Oud-Heverlee Leuven dit seizoen nog niet. Coach Ronny Van Geneugden wil dat graag zo houden. Kortrijk kon zijn laatste drie wedstrijden niet winnen.

Bij OHL worden weinig wijzigingen verwacht in vergelijking met het elftal dat tegen Bergen een punt pakte. Hayen, Vastmans, Dehond en Van Goethem blijven wel geblesseerd.

Kortrijk-trainer Hein Vanhaezebrouck kan niet beschikken over Pavlovic. Hij miste ook al de wedstrijd tegen Anderlecht door een blessure. Veselinovic mocht niet spelen tegen Anderlecht, maar is nu wel weer inzetbaar. Doelman Van Hout start op de bank en wordt in doel vervangen door Keet.

Volg de wedstrijd vanaf 20.30 uur bij ons!

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Kortrijk is favoriet. Een gokje op OH Leuven daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Kortrijk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 360 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van OH Leuven wint u 427,5 euro.

Meer nieuws