zwaZulte Waregem
cluClub Brugge
1-1
53' Vadis Odjidja (pen)
Datum: 21/08/2011 18:00
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Regenboogstadion

Herbeleef Zulte Waregem - Club Brugge (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Club Brugge kan mits winst opnieuw de leiderspositie innemen. Zulte Waregem heeft voorlopig vijf punten. De West-Vlaamse derby wordt een speciale match voor De fauw. De kapitein van Essevee genoot zijn opleiding bij Club Brugge.
Zulte Waregem: Bossut Sammy, Colpaert Steve, De Fauw Davy, Maréval Rémi, Hamalainen Brian Tømming, Dachelet Miguel, Delaplace Jonathan, Matton Thomas, Chevalier Teddy, Trajkovski Aleksandar, Rossini Giuseppe.
Club Brugge: Coosemans Colin, Hoefkens Carl, Almebäck Michael, Donk Ryan, Høgli Tom, Zimling Niki, Dirar Nabil, Odjidja-Ofoe Vadis, Vazquez Victor, Akpala Joseph, Lestienne Maxime.
1
Geldhof fluit de wedstrijd op gang. Wat brengt deze West-Vlaamse derby?
2
Dachelet heeft al meteen verzorging nodig. De Essevee-speler liep tegen Akpala aan.
5
Vrije trap Zulte Waregem. Eerste gevaar van de thuisploeg, maar Coosemans is bij de les.
7
Essevee zorgt voor de eerste druk. Met enkele dreigingen in de zestien laat het de Brugse verdediging zweten.
9
Rossini dicht bij de 1-0, maar zijn schot gaat naast het doel van Coosemans.
11
Rossini is de gevaarlijkste man op het veld. Hij stormt op Coosemans af, maar wordt afgevlagd voor buitenspel.
15
Het spel gaat goed over en weer. Maar in het eerste kwartier was er nog geen echte doelkans te bespeuren.
17

Goal
Doelpunt van Giuseppe Rossini (Onbekend Onbekend)
De gevaarlijkste speler op het veld zet de thuisploeg op voorsprong. Coosemans kwam te ver uit zijn doel.
21
Bijna 2-0. Opnieuw Rossini die voor gevaar zorgt met een voorzet naar Chevalier. Rossini zit precies lekker in de wedstrijd.
23
Club Brugge weet niet goed hoe te reageren. De thuisploeg domineert de match.
26
Blauw-zwart speelt inspiratieloos. Hangt de reis naar Georgië in het lijf van de spelers?
29
Lestienne wil een penalty voor vermeend handspel van Delaplace. De scheidsrechter laat zich niet manipuleren. Club krijgt een hoekschop.
31
Het zint Koster niet wat zijn ploeg op het veld doet. Een vroege wissel dringt zich op.
31
Vervangen Victor Vazquez
Ingevallen Fries Deschilder

36
De fauw heeft de 2-0 aan zijn voet, maar zijn knal gaat net naast het doel van Coosemans. Kan Club Brugge nog voetballen, of gaat de thuisploeg naar de kleedkamer met een voorsprong?
38
Odjidja verkoopt Trajkovski een mep in het gelaat en dat heeft ook Geldhof opgemerkt. Een kaart blijft op zak.
43
Club Brugge raakt duidelijk gefrustreerd omdat Zulte Waregem kort op de man speelt. De ene overtreding wisselt de andere af.
44
Odjidja trapt richting doel van Zulte Waregem, maar Bossut pakt de bal zonder problemen. Nu nog eens Lestienne, maar die ziet zijn voorzet niemand bereiken.

Scheidsrechter
Rust
De best voetballende ploeg staat op voorsprong. Rossini zorgde voor de 1-0 op het scorebord. Club Brugge speelt inspiratieloos en raakt met momenten gefrustreerd. Wat zal Koster vertellen in de kleedkamer?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft gaat van start. Kunnen de Club Brugge-spelers iets beginnen tegen het sterke Zulte Waregem?
48
De bezoekers zijn frisser uit de kleedkamer gekomen. Het zet meteen druk, versiert een hoekschop, knalt eens richting doel, maar allemaal zonder resultaat.
50
Bossut komt goed weg bij een vrije trap van Club Brugge. Lestienne was te verrast om te trappen.
52
Strafschop voor Club Brugge. Dachelet trapt naast de bal, maar niet naast Akpala.
53

Goal
Doelpunt van Vadis Odjidja (Onbekend Onbekend)

55
Nu lijkt de thuisploeg wat inspiratieloos te spelen. Club mag veel meer dan in de eerste helft.
57
Odjidja zet voor naar Akpala, zijn trap gaat een metertje naast.
61
Vervangen Aleksandar Trajkovski
Ingevallen Luka Milunovic

62
Rossini breekt nog eens door, maar die moet zijn actie staken door krampen.
65
Club Brugge domineert de tweede helft. Kan Zulte Waregem stand houden of gaat blauw-zwart de drie punten meepikken?
66
Vervangen Maxime Lestienne
Ingevallen Thomas Meunier

67
Meunier is meteen gevaarlijk. Bossut gaat goed plat voor het schot.
68
Vervangen Giuseppe Rossini
Ingevallen Jens Naessens

69
Zulte Waregem komt nog eens piepen. Chevalier trapt een paar meter naast.
72
De wedstrijd verloopt nu wat meer in evenwicht. Stelt Club zich tevreden met één puntje?
74
Een uitstekende mogelijkheid voor Dirar. Bossut staat goed opgesteld.
75
Nog een kwartier te spelen. De wedstrijd kan nog alle kanten op. Het beloven spannende minuten te worden.