zwaZulte Waregem
cluClub Brugge
1-1
53' Vadis Odjidja (pen)
Datum: 21/08/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Regenboogstadion
Live De Fauw speelt tegen oude liefde
Melissa Maes
| 0 reacties
De Fauw speelt tegen oude liefde
Foto: © SC

Momenteel staat KV Mechelen op de eerste plaats in de stand, maar Club Brugge kan mits winst opnieuw de leiderspositie innemen. Zulte Waregem heeft voorlopig vijf punten.

Club Brugge trekt met een zeven op negen naar het Regenboogstadion. Is de vermijdbare 3-3 tegen Zestafoni al verwerkt? Blauw-zwart kwam tijdens het Europese duel twee keer op voorsprong, maar gaf die ook weer uit handen.

Zulte Waregem bewees in de eerste drie speeldagen dat het een taaie klant is om tegen te spelen. De West-Vlaamse derby wordt een speciale match voor De fauw. De kapitein van Essevee genoot zijn opleiding bij Club Brugge.

Zulte Waregem-trainer Kalezic kan geen beroep doen op Habibou, D’Haene, Sterckx en Skulason. Ook Koster moet enkele spelers missen. Stenman, Van Gijsegem en Vleminckx zijn geblesseerd, Refaelov zit zijn eerste van drie schorsingsdagen uit. Scheidsrechter van dienst is Geldhof.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite.

Opstellingen:

Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Dachelet, Maréval, Hamalainen, Colpaert, Delaplace, Matton, Trajkovski, Rossini, Chevalier
Club Brugge: Coosemans, Hoefkens, Donk, Almebäck, Hogli, Zimling, Odjidja, Vazquez, Lestienne, Akpala, Dirar

Meer nieuws