Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Mechelen en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

KV Mechelen en Lokeren hebben zich herpakt na een mindere periode en staan met vertrouwen aan de aftrap. Intussen hebben beide ploegen al 21 punten gesprokkeld en de winnaar van dit duel kan nog wat verder opschuiven in het klassement.
1
KV Mechelen-Sporting Lokeren: 0-0
4
Koen Persoons met een gevaarlijke tackle, maar gelukkig raakt hij niemand. Geen kaart!
6
Een voorzet van Paulussen waait gewoon op de lat, zonder dat er iemand aan kwam. De wind gaat hier een rol spelen, dat is nu al duidelijk!
8

Goal
Doelpunt van Sofiane Hanni (Seth De Witte)
Hanni laat de bal even stuiten en neemt hem dan heerlijk op de slof. Een erg vroege voorsprong voor de thuisploeg.
10
Verdiende voorsprong voor een gretig KV Mechelen, dat op zijn elan doorgaat. Lokeren moet reageren.
12
Lokeren moet nu op zoek naar een gelijkmaker. Voorlopig zonder kansen!
14

Goal
Doelpunt van Mijat Maric (Onbekend Onbekend)
En het staat alweer 1-1 hier in Mechelen. Volkov met een vreemde borstcontrole, Maric profiteert en legt de gelijkmaker tegen de touwen!
17
Lokeren trekt zich op aan de gelijkmaker en komt sterker opzetten. Aangename wedstrijd Achter de Kazerne tot nog toe!
19
Enoh oog in oog met de Mechelse goalie Gillet, maar die pakt goed!
21
Bijna Patosi, maar Colocic voorkomt dat hij kan afdrukken.
22
Druk van Lokeren nu, en zo lijkt de wedstrijd na de gelijkmaker helemaal gekanteld.
22

26
Toch nog eens de thuisploeg. Naessens had hier meer mee kunnen doen.
29
Satli is bezig met zich op te warmen. Is er een blessure achterin bij Malinwa?
29
Vervangen Vladimir Volkov
Ingevallen Mourad Satli

31
Het is Volkov die eruit gaat. Satli komt hem vervangen. Dat is vroeg, na een halfuur!
32
Meteen een goede voorzet van de invaller. Naessens kopt over.
38
Persoons flirt met geel, maar voorlopig houdt Geldhof de kaarten op zak.
39
Knappe trap van Tim Matthys, die in zijn 250e match op het hoogste niveau bijna scoorde! Net naast!
42
 Gele kaart voor Jens Naessens

45+1
KV Mechelen wil met een voorsprong de rust in en vooral Matthys is op zoek naar een doelpunt. Verhulst staat echter uitstekend te keepen.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Sporting Lokeren: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Dario Melnjak
Ingevallen Mario Ticinovic

47
We zijn er terug aan begonnen. Hopelijk krijgen we een even leuke tweede helft te zien!
49
Leekens heeft aan de rust bijgestuurd en dat levert meteen wat schuchtere pogingen op!
51
Een opstootje lijkt in de maak na een overtreding van Rits. Geldhof komt tussen en bedaart de gemoederen.
54
Overmeire gooit met links de bal voor doel. Gillet moet uiteindelijk zelf redden, want niemand komt aan de bal!
57
Verhulst werkt slecht weg, maar Rits kan niet profiteren.
61
Ingasson komt met een kopbal, maar naast de kooi van Gillet. We zijn een uur ver, wie zet de wedstrijd naar zijn hand?
62
Mooie actie van Lokeren. De bezoekers halen er uiteindelijk een hoekschop uit.
68
Krijgen we nog een winnaar?
Het gaat goed op en neer in de tweede helft, maar de beslissing blijft voorlopig uit.