Sofiane Hanni schermt Veselinovic op deze manier af van kritiek

Sofiane Hanni schermt Veselinovic op deze manier af van kritiek
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tussen Sofiane Hanni en Nicolas Verdier draaide het de laatste paar weken wonderwel op het veld. Door schorsing is die tweede er niet bij en dus wacht Hanni een nieuwe taak met een nieuwe spits. Mogelijk staat Dalibor Veselinovic aan de aftrap, door de fans de voorbije weken toch onder druk gezet.

Tegen Waasland-Beveren en Moeskroen waren Hanni en Verdier erg sterk: "Het draaide de voorbije weken echt wel goed met Nicolas. We zitten in een goed moment, maar het is nu aan ons om gewoon rustig verder te werken. We hadden niet de beste seizoensstart, maar het is goed dat we daarop konden reageren", aldus Sofiane Hanni.

"We hopen dat we nu vertrokken zijn, maar we mogen niet te ver vooruitkijken. Laat het ons maar match per match bekijken, dat is al moeilijk genoeg", geeft de Frans-Algerijnse aanvallende middenvelder aan.

Twee heel andere stijlen -

Sofiane Hanni

En tegen Lokeren zal het met een ander aanspeelpunt voorin zijn: "Nicolas of Dalibor? Dat is dag en nacht verschil", weet Hanni. "Ze hebben gewoon een heel erg andere manier van spelen."

En er was de voorbije weken heel wat kritiek van de fans op de lange spits: "Met Verdier draaide het heel goed, maar we hebben Veselinovic ook erg nodig."

Het wordt wel een beetje anders spelen tegen Lokeren: "Klopt, want Dalibor is meer een pivot. Zijn stijl is helemaal anders en daar moet je ook een beetje anders op inspelen. Maar ik speelde met hem in de punt ook al veel goede wedstrijden. En ze kunnen ook complementair zijn, we kunnen ze beiden zeker nog gebruiken. Misschien zelfs samen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties