kvmKV Mechelen
lokSporting Lokeren
Datum: 12/12/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Achter de Kazerne
KV Mechelen zonder twee basisspelers, Lokeren mét verrassing in de ploeg
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

KV Mechelen krijgt het bezoek van Sporting Lokeren

KV Mechelen zonder twee basisspelers, Lokeren mét verrassing in de ploeg
Foto: © photonews

KV Mechelen krijgt vanavond het bezoek van Sporting Lokeren. Beide ploegen hebben een redelijk goede vorm te pakken en willen hun opmars rustig verderzetten. De thuisploeg doet dat wel zonder twee van zijn sterkhouders.

Aleksandar Jankovic kan namelijk geen beroep doen op de langdurig gebleseerde Cisse (knie) en de geschorste Nicolas Verdier. Veselinovic vervangt laatstgenoemde, maar het is uitkijken wie er straks als controleur op het middenveld verschijnt bij de Kakkers.

Tim Matthijs, de laatste weken goed bezig, bereikt overigens een knappe mijlpaal. De 31-jarige flankspeler speelt zijn 250e wedstrijd in eerste klasse.

Enoh in de ploeg?

Over naar Lokeren dan. En we moeten het toegeven: we hadden niet gedacht dat alles zo snel op wieltjes zou lopen onder Georges Leekens. In zijn laatste vier matchen pakte Sporting een knappe 10 op 12.

Ngolok, Ghadir en Arthur zijn er door blessures niet bij. Aan de basisopstelling wordt weinig gewijzigd, al is de kans reëel dat Enoh in de spits start. De aanvaller toonde zich vorige week tegen KV Kortrijk nog trefzeker. En Harbaoui? Die is er nog steeds niet bij.

Wil je vandaag een leuk extraatje opstrijken? Waag dan zeker een gokje bij Unibet. Kom hier gauw te weten wat je kan verdienen!

Meer nieuws