Jankovic is eerlijk: "We hadden gewoon beter moeten voetballen"

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Jankovic is eerlijk: "We hadden gewoon beter moeten voetballen"
Foto: © photonews

KV Mechelen moest zich tevreden stellen met een punt op eigen veld tegen Lokeren. Coach Jankovic ziet nog ruimte voor verbetering. Zijn ploeg mist volgens hem het geloof in play-off 1.

Het begin van Malinwa was uitstekend. "Maar meteen pakken we weer een tegengoal. Er was geen concentratie en Maric is gewoon een topper die er als de kippen bij was om te scoren. En dan vervallen we in een zeer slecht kwartier. Gelukkig konden we voor de pauze het evenwicht herstellen.”

Jankovic had gehoopt dat zijn team de wedstrijd meer in handen zouden nemen en geeft toe dat 1-1 uiteindelijk een logische eindstand was. "We hadden gewoon beter moeten voetballen."

"We hadden gewoon beter moeten voetballen" - Aleksandar Jankovic

KV Mechelen mist de kans om wat verder op te schuiven richting play-off 1. "We praten niet over play-off 1, we willen alleen beter doen dan vorig seizoen." Misschien in de beker? "We kijken al met veel enthousiasme naar woensdag uit."

De coach heeft ook een opvallende verklaring voor het lastige seizoen van zijn ploeg. "Je ziet dat alle clubs die met verbouwingen aan het stadion bezig zijn een lastig seizoen kennen. Dan gaan de inspanningen vooral naar de verbouwingen zelf. Kijk naar Zulte Waregem vorig seizoen en Gent twee jaar geleden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties