KV Mechelen staat voor match die seizoen kan bepalen, Hanni en Verdier reageren

KV Mechelen staat voor match die seizoen kan bepalen, Hanni en Verdier reageren
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen staat misschien wel voor een van zijn belangrijkste matchen van het seizoen. Winnen tegen Lokeren en er mag nog gedroomd worden van top-6, verlies zou een nieuwe knauw zijn. Sofiane Hanni en Nicolas Verdier blikken vooruit.

"De match tegen Lokeren kan de rest van ons seizoen bepalen." Dat waren de woorden van Tim Matthys vorige week. Maar klopt het ook? "Het is in ieder geval een erg belangrijke wedstrijd", knikt Sofiane Hanni in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Maar op dit moment is elke wedstrijd natuurlijk wel belangrijk. We hebben al sleutelmatchen gehad dit seizoen. En wat hebben we eraan als we van Lokeren winnen en dan twee-drie keer op rij verliezen? Het is nu aan ons om eens een reeksje te proberen neerzetten. We doen het goed in eigen huis, dat willen we blijven doen."

Een reeksje neerzetten

"Heel belangrijke wedstrijd", is ook Nicolas Verdier duidelijk. "Jammer dat ik geschorst ben, al wist ik op voorhand dat ik niet een heel seizoen op vier kaarten zou kunnen blijven staan."

"We hebben dit seizoen al een beetje teveel jojo gespeeld. Het voelde dan ook goed om tegen Waasland-Beveren (Beker van België) en Moeskroen eens twee goede prestaties na elkaar te leveren. Daarop moeten we nu verder bouwen tegen Lokeren. We hebben de kwaliteiten en willen een goede zaak doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties