Eerste hoekschop van de partij na acht minuten, maar die levert geen gevaar op

Doelpunt van Yuta Toyokawa (Onbekend Onbekend)

Gnaka vuurt een pegel af van ver buiten de zestien. Het schot wijkt af en belandt via de lat voor het hoofd van Toyokawa, die niet mist.
12
Sankhon probeert het ook van ver, goed schot maar geen gevaar voor Van Crombrugge
17
Sint-Truiden probeert nu toch weer het gaspedaal in te duwen, maar echte uitgespeelde kansen zien we voorlopig nog niet
19

Goal
Doelpunt van Daichi Kamada (Onbekend Onbekend)

20
Kamada ziet zijn periode van droogte eindigen. Een voorzet van Botaka wordt slecht weggewerkt door de Eupense afweer en belandt pardoes voor de voeten van de Japanner, die gedecideerd afwerkt
23
STVV heeft vleugels gekregen door de gelijkmaker, maar moet toch oppassen voor de tegenstoten van de Panda's
27
Lauren met een schot(je), hier zat veel meer in voor Eupen
32
STVV is duidelijk de betere ploeg, maar bij Eupen tonen Lauren en Toyokawa dat ze zich als een vis in het water voelen op het kunstgras in Stayen
35
Keita mist onbegrijpelijk!
grote ka
36

Goal
Doelpunt van Yohan Boli (Alexis De Sart)

36
Geweldig doelpunt van Yohan Boli, na samenspel met De Sart knalt hij in Ă©Ă©n tijd de 2-1 binnen

Sint-Truiden - Eupen: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:48
STVV trekt met kleine bonus de rust in
Sint-Truiden trekt met een 2-1 voorsprong de rust in. De Truienaars waren de betere van Eupen. Boli tekende voor een erg knap doelpunt
46
De tweede helft is op gang getrapt, hopelijk krijgen we een even vermakelijke partij als de eerste helft
47
Het eerste hete standje is voor het doel van STVV, Toyokawa kan net niet goed genoeg bij een voorzet van Fall
49
 Gele kaart voor Sulayman Marreh

49
Het tweede geel karton is opnieuw voor de bezoekers: Marreh pakt een totaal overbodige kaart
51
Eupen heeft nog weinig te winnen of verliezen dit seizoen, maar lijkt toch nog iets van deze partij te willen maken
56
Bushiri scoort, maar staat buitenspel
Bushiri scoort, maar staat buitenspel. Doelpunt terecht afgekeurd
60
Acolatse krijgt even een black-out en speelt levensgevaarlijk terug op de doelman, STVV komt met de schrik vrij
63
 Gele kaart voor Yuta Toyokawa

64
 Gele kaart voor Pol GarcĂ­a Tena

65
Eupen geeft niet op
Toyokawa met een streep, maar te centraal om Steppe te verrassen. Eupen geeft deze wedstrijd nog niet op, zoveel is duidelijk
66
Asamoah stuurt Boli diep, maar die mist uit een scherpe hoek. Nog eens STVV en dat was even geleden
69
Vervangen Luis GarcĂ­a Fernandez
Ingevallen RĂ©mi Mulumba

69
De Truienaars lijken er niet veel zin meer in te hebben. Eupen is voorlopig niet levensgevaarlijk, maar de thuisploeg speelt toch met vuur
69

76
 Gele kaart voor RĂ©mi Mulumba

80

Goal
Doelpunt van Yohan Boli (Elton Acolatse)

81
Boli scoort zijn tweede van de avond. Een doelpunt dat uit de lucht komt vallen en zo lijkt STVV dan toch zijn schaapjes op het droge te hebben