Brys zet zijn troepen met een groepsgesprek weer op scherp na een heftige wintermercato

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Brys zet zijn troepen met een groepsgesprek weer op scherp na een heftige wintermercato
Foto: © photonews

Marc Brys nam afscheid van een pak spelers, waarvan ook enkele sterkhouders, en probeerde zijn team weer op scherp te zetten in de laatste fase van de strijd om een plaatsje bij de top 6.

Bij Sint-Truiden zagen ze de kern flink door elkaar geschud worden tijdens de wintermercato. Sterkhouders als Bezus en De Norre trokken naar topclubs in België en met Hairemans grepen de Kanaries nog net naast een creatieve speler voor op het middenveld.

“Natuurlijk ben ik door het afspringen van de transfer van Hairemans ontgoocheld”, klaagde Brys bij Het belang van Limburg. Maar hij bleef het positief bekijken. "Ik ga niet in een hoekje zitten wenen. Ik zie dat er nog genoeg potentieel is. Met Ceballos en De Sart hebben wij nog creatieve mensen."

Veel verandering dus bij de Limburgers en ook qua aanpak wil Brys het op een andere manier doen. "We zullen op een andere manier gaan voetballen. Als je geen echte versterking vindt, kan je het beter doen zonder. Ik ga volop aan de slag met de selectie die ik heb. Vrijdagochtend was er een groepsgesprek en ik voel dat het goed zit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties