Boli vindt topvorm terug: "Als mijn ploegmaats ze zo geven..."
Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 0 reacties

Yohan Boli (Sint-Truiden) legt uit waarom hij zo makkelijk de weg naar doel vindt

Boli vindt topvorm terug: "Als mijn ploegmaats ze zo geven..."
Foto: © photonews

Yohan Boli scoorde zondag twee knappe doelpunten tegen Eupen en zorgde er zo mee voor dat Sint-Truiden met 4-1 won van de Panda's.

Yohan Boli zit in een blakende vorm met drie doelpunten in zijn laatste vier wedstrijden. "Mijn ploegmaats geven mij fantastische passes en ik moet ze gewoon binnentrappen", vertelt de spits. "Mijn makkers geven me veel vertrouwen, maar het allerbelangrijkste is dat we vandaag alweer de drie punten thuishouden."

Met De Norre en Bezus verloren de Kanaries wel twee belangrijke pionnen tijdens de transferperiode. "Ze zijn weg en het is nu zo. Voor hun progressie is het een goeie stap, zo gaat het nu eenmaal in het voetbal. Maar wij hebben een kern waarmee we onze doelstellingen kunnen waarmaken", aldus Boli.

Met deze overwinning nestelen de Limburgers zich op een voorlopige vijfde plaats. Wordt play-off 1 nu echt een doel op Stayen? "We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. We willen zoveel mogelijk punten pakken en dan kijken we na dertig speeldagen wel waar we staan."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties