Volg de match tussen OH Leuven en Westerlo live, samen met vele andere supporters.

OH Leuven: Valentin Alexandru Cojocaru - Louis Patris - Ewoud Pletinckx - Dylan Ouedraogo - Musa Al-Tamari - Casper De Norre - Kristiyan Malinov - Jón Dagur Thorsteinsson - Mathieu Maertens - Raphael Holzhauser - Nachon Nsingi
Bank: Joren Dom - Pierre-Yves Ngawa - Nordin Jackers - Hamza Mendyl - Jo Gilis - Mykola Kukharevych

Westerlo: Sinan Bolat - Edisson Jordanov - Rubin Seigers - Pietro Perdichizzi - Maxime De Cuyper - Tuur Dierckx - Roman Neustädter - Lukas Van Eenoo - Thomas Van Den Keybus - Erdon Daci - Kyan Vaesen
Bank: Igor Vetokele - Nick Gillekens - Mathias Fixelles - Lyle Foster - Bryan Reynolds - Jan Bernat - Ravil Tagir
1
OH Leuven - Westerlo: 0-0

2
Tamari laat zich van de bal zetten door Vaesen op zijn eigen helft. De lage voorzet van de aanvaller is echter niet precies genoeg
3
Westerlo komt een eerste keer piepen in de 16 van OH Leuven maar de dreiging is ongevaarlijk
3
Opnieuw slecht uitvoetballen van de thuisploeg op de eigen helft maar de bezoekers kunnen opnieuw niet profiteren
8
Voorlopig ook al één corner voor Leuven maar de korte hoekschop ging de mist in
10
Tamari gaat neer in de 16 na contact met Van Den Keybus maar scheidsrechter Staessens wuift het weg
11
De VAR geeft Staessens gelijk want na een snelle check gaat het spel verder
11
Maertens pikt de bal op aan de 16 en trapt. Bolat heeft moeite met de centrale bal van Maertens maar kan op steun van zijn verdediging rekeken
13

Goal
Doelpunt van Jón Dagur Thorsteinsson
Een minuut na de penaltyclaim staat het dan toch 1-0! Bolat duwt een bal van Tamari net niet ver genoeg uit zijn doel en Thorsteinsson volgt goed om aan de tweede paal de bal in het doel te jassen
16
Thorsteinsson met de loopbeweging in de 16, de pass van Tamari is net te hard
19
Daci begint aan de middellijn aan een run maar neemt te veel hooi op zijn vork
20
Pletinckx kopt een voorzet weg in de voeten van een Westerlo-speler maar staat daarna wel op de juiste plaats om de bal opnieuw te ontzetten
20
Westerlo treft de paal!
Vanuit het niets verhoogt Westerlo de druk. Daci draait zich weg en krijgt plots veel ruimte wanneer Patris wegschuift. Hij verstuurt een schot richting doel maar treft de paal/lat
23
Bolat gaat wel heel nonchalant om met het balbezit. Hij laat Nsingi komen en mag blij zijn dat het enkel corner is
25
Drinkpauze
27
En we zijn opnieuw begonnen!
28
Veel ruimte voor Dierckx om een voorzet te geven maar geen ploegmaat die klaarstaat om de bal in doel te werken
29
Cojocaru heeft geen problemen met een voorzet vanop de rechterkant. Daarna trapt hij de bal te snel en onbesuisd opnieuw richting de Westelse defensie, waar amper een ploegmaat staat
32
Hier moest Westerlo beter doen! De Cuyper krijgt de bal aangespeeld om te trappen in de 16 maar hij besluit nog een keertje te kappen en raakt uiteindelijk niet voorbij zijn verdediger
33
Westerlo voert de dreiging op rond de 16 van OH Leuven. Nu nog concreet doelgevaar!
36
Brys windt zich op langs de lijn en ook het Leuvense publiek mort. Na de drankpauze heeft OHL het lastig om de bal in de ploeg te houden
37
Opnieuw gaat Tamari op zoek naar een strafschop maar opnieuw doet Staessens niets. Wat zegt de VAR ditmaal?
38
Het was even verwarrend maar blijkbaar oordeelt de VAR dat er niets aan de hand was en krijgt Bolat een doeltrap
39
Daar is de volgende waarschuwing van de bezoekers. Vaesen trapt een hoge voorzet aan de tweede paal in het zijnet
42
Nsingi beleeft geen eenvoudige eerste helft. Vaak op een eiland maar hij haalt er nu wel een corner uit
43
De corner levert niets op en op de counter trekt Tuur Dierckx zich op gang. Diens voorzet richting De Cuyper is echter niet precies genoeg
45
 Gele kaart voor Roman Neustädter

45
We krijgen 2 minuten blessuretijd.
45+2
Tamari op de counter maar niet precies genoeg. Hier kon OH Leuven met een dubbele voorsprong de rust intrekken

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De thuisploeg trapt de tweede helft op gang. Wat krijgen we nog te zien aan Den Dreef?
46
Leuven meteen met het eerste doelgevaar na een voorzet van Tamari. Nsingi raakt de bal niet goed
46
Vervangen Kyan Vaesen
Ingevallen Lyle Foster

47
Ditmaal komt Nsingi net een schoenmaat tekort om de voorzet van Maertens in doel te duwen!
48
 Gele kaart voor Dylan Ouedraogo

50
Invaller Foster laat ook van zich horen en draait zich vrij voor een schot. Een Leuvense verdediger zorgt ervoor dat de bal in corner verdwijnt
51
Op de counter is er heel veel ruimte voor Holzhauser op rechts maar de Oostenrijker heeft net te veel tijd nodig om af te werken en moet tevreden zijn met, een nieuwe, hoekschop
51
Geen onaardige actie van Nsingi. Hij schuit van buiten de 16 laag, op de paal
52
Van Den Keybus krijgt ruimte om te trappen maar het wordt opnieuw een corner
56
Westerlo komt goed weg
Nsingi wordt perfect aangespeeld in de diepte en gaat 2 vs 2 richting het doel. De jonge aanvaller trapt echter onbesuisd over
59
Leuven komt zeer fraai vanonder de Westelse druk uit en bokst een aanval in elkaar die uitkomt bij Tamari. Perdichizzi smijt zich voor de bal en blokkeert het schot