Speeldag: Speeldag 26

Herbeleef OH Leuven - Charleroi (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen OH Leuven en Charleroi live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 4 reacties...

Voor OH Leuven en Charleroi staat veel op het spel in een onvervalste degradatiekraker. De winnaar kan (even) wat vrijer ademen. De Leuvenaars gaan dat doen met Opuku, Maertens en Sagrado.
1
OH Leuven - Charleroi: 0-0

1
De bal rolt in Leuven!
3
Charleroi met een klein beetje veldoverwicht, maar veel levert het nog niet op.
6
Maertens en Achraf Dari in een pittig duel. Die komt weg zonder kaart.
8
Vrije trap voor OH Leuven. De bal zoeft naar de tweede paal, waar Koffi makkelijk kan plukken.
11
Tien minuten ver en de nervositeit lijkt in de ploegen te zitten. Veel duels, geen kansen.
13
 Gele kaart voor Daan Heymans

13
De eerste gele kaarten worden uitgedeeld. Het wordt potig en intens.
14
 Gele kaart voor Mathieu Maertens

16
Kwartier ver en nog altijd geen bal in de buurt van een doel.
19
Een-tweetje bij OH Leuven. Maziz doet het goed, Opoku trapt in het zijnet.
21
Daar is Maziz opnieuw, deze keer kan hij de bal niet goed achteruitsteken. En zo is het Leuven dat de boel wat in handen neemt.
25
 Gele kaart voor Jeremy Petris

25
Thorsteinsson glipt erdoorheen. Petris moet hem neerhalen, geel en een gevaarlijke plaats voor een vrije trap. Die levert niets op.
28
OH Leuven is iets beter en wint voorlopig op punten, maar echt indruk maken doen beide teams (nog) niet.
31
Op het halfuur een schuchtere poging van Charleroi. Leysen kan een voorzet van Heymans makkelijk verwerken.
34
We kabbelen zo stilaan richting rust. Veel hebben we echt nog niet gezien in deze eerste helft.
36
Koffi moddert even aan, maar Opoku vergeet ervan te profiteren.
38
En nu Maziz met een pegel op de kruising. OH Leuven neemt over.
39
 Gele kaart voor Etienne Camara

41
OH Leuven is op zoek naar een voorsprong, maar voorlopig zit het niet helemaal mee.
44
Charleroi ontsnapte een paar keer en lijkt zo met een 0-0 de rust te gaan halen.
45
We krijgen 6 minuten blessuretijd.
45+4
 Rode kaart voor Etienne Camara

45+4
En plots moet Charleroi nog de hele tweede helft met tien verder. Camara heeft op slag van rusten zijn tweede geel gepakt voor het afbreken van een beloftevolle aanval.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw in Leuven!
48
 Gele kaart voor Youssef Maziz

49
Maziz ging fel aan het shirt hangen en krijgt nu ook een gele kaart. Het blijft een felle wedstrijd, ook in de tweede helft. Nu nog kansen ...
52
Schotje van Miguel ver naast. Maziz kwam daarnet toch goed weg en krijgt geen tweede gele kaart.
55
Het spel blijft op en neer gaan, maar kansen blijven ook in de tweede helft uit.
58
Mbenza opnieuw naar de grond. Hij lijkt niet verder te kunnen, een nieuwe domper voor Charleroi.
60
Vervangen Isaac Mbenza
Ingevallen Vetle Dragsnes

61
Uur ver. Mbenza is effectief van het veld gemoeten, Dragsnes kan proberen voor een nieuw elan te zorgen voor de bezoekers.
64
Vervangen Florian Miguel
Ingevallen Takahiro Akimoto

65
Thorsteinsson door de benen van Petris, maar daarna talmt Maziz te lang. Marcq voorkomt de mogelijke 1-0.
67
Heel wat wissels ondertussen aan beide kanten. En het tempo was al niet echt hoog te noemen ...
70
Charleroi maakte in de eerste helft al geen te beste indruk, maar door de rode kaart voor Camara doen ze het nu nog meer rustig aan. Pakken ze een punt in de eindafrekening?
74
Nog een dik kwartier en we moeten het echt nog steeds (vooral) van de spanning hebben. Het niveau is onvoldoende om echt te spreken over een goede wedstrijd.
77
Sagrado vanuit een scherpe hoek, in het zijnet. Banzuzi had misschien beter zelf geschoten, maar zijn controle was onvoldoende.
80
OH Leuven blijft druk zetten, maar de vraag is en blijft of dat nog iets gaat opleveren.