Speeldag: Speeldag 7

Herbeleef OH Leuven - KAA Gent (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen OH Leuven en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 28 reacties...

Hein Vanhaezebrouck verrast niet. Hong is naar de Asian Cup en dus neemt Hjulsager zijn plaats in. Voorin Orban en Cuypers, in doel Nardi.
OH Leuven (OH Leuven - KAA Gent)
OH Leuven: Maxence Andre Prévôt - Joel Schingtienne - Ewoud Pletinckx - Federico Ricca - Richie Sagrado - Joren Dom - Siebe Schrijvers - Hamza Mendyl - Sofian Kiyine - Youssef Maziz - Jonatan Braut Brunes
Bank: Tobe Leysen - Jón Dagur Thorsteinsson - Ezechiel Banzuzi - Jocelyn N’dri - Kento Misao - Nachon Nsingi - Thibault Vlietinck

KAA Gent (OH Leuven - KAA Gent)
KAA Gent: Paul Nardi - Ismaël Kandouss - Tsuyoshi Watanabe - Jordan Torunarigha - Matisse Samoise - Julien De Sart - Andrew Hjulsager - Sven Kums - Archie Brown - Gift Emmanuel Orban - Hugo Cuypers
Bank: Davy Roef - Omri Gandelman - Pieter Gerkens - Bram Lagae - Tarik Tissoudali - Malick Fofana - Brian Agbor
18:30
Daarnet een pakkend eerbetoon voor de jonge Leo, nu een minuut stilte voor Marokko. We zijn er klaar voor!
1
OH Leuven - KAA Gent: 0-0

1
De bal rolt in Leuven!
4
Toch wel een leuk sfeertje. Nog geen kansen.
6

Goal
Doelpunt van Jonatan Braut Brunes (Richie Sagrado)

6
Aanval uit het boekje bij OH Leuven. De voorzet van Sagrado is afgemeten en het wordt zo een intikkertje voor Jonatan Braut Brunes.
8
Gent moet zo meteen achtervolgen. In balverlies zakken ze met vijf in voorlopig.
11
Het spel ligt even stil voor een blessurebehandeling voor Sagrado. Hij kan uiteindelijk wel verder.
14
Daar is dan toch de 1-1 via Hjulsager na een hakje van Cuypers? Neen, buitenspel wordt geoordeeld. De VAR gaat het ongetwijfeld even checken.
15
We wachten al meer dan een minuut op de VAR. Het zal dan toch nipt geweest zijn ...
16
Na anderhalve minuut uitsluitsel: buitenspel. Het blijft 1-0.
18
Ook in minuut 17 nog eens een mooi eerbetoon voor de jonge Leonard.
18
 Gele kaart voor Hamza Mendyl

21
Een vrije trap voor Gent van aan de zijkant. Samoise en Kums zijn beiden even blijven liggen, de eerste heeft verzorging nodig.
24
De corner leverde niets op. Via Maziz geeft Leuven een nieuwe corner weg op knullige wijze!
24
Ram! Doorgekopt en dan is Gift Orban bij de pinken om de 1-1 binnen te koppen. Maar alweer buitenspel!
28
Opnieuw een doorgekopte corner. Torunarigha kopt over. Gent nog steeds op achtervolgen aangewezen.
28
Gift Orban ziet een gaatje en trapt vanop 35 meter. Niet de beste beslissing, want een knoert van een slechte bal.
30
Gift Orban nu tegen de vlakte. Laforge ziet er geen graten in, maar als het een fout was was het wel een doorgebroken speler.
32
Aan de overkant nog eens een voorzet van Sagrado, maar Nardi zit ertussen.
35
Nog tien minuten tot de koffie. Wat krijgen we hier nog? Gent moet er eens proberen uitkomen.
38
En daar is dan plots toch de gelijkmaker. Kandouss troeft zijn tegenstander af aan de tweede paal bij een nieuwe corner en de bordjes hangen gelijk.
38

Goal
Doelpunt van Ismaël Kandouss (Sven Kums)

40
Het uitvoetballen is opnieuw slecht bij Leuven. Hjulsager trapt snel, naast.
43
Gent drukt door, maar het levert geen echte kansen op in deze fase. Rusten met 1-1?
45
We krijgen 6 minuten blessuretijd.
45+1
Moeder, we zijn nog niet thuis. Zes minuten extra in de eerste helft. VAR-getalm en een paar blessurebehandelingen.
45+2
Torunarigha nog eens met een schot uit de draai, maar over!
45+5
Samoise zet zich nog eens door, maar dat levert niets op.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
Dan toch rusten! 1-1 tussen OH Leuven en Gent bij de koffie. Wat na de rust?
46
De bal rolt opnieuw in Leuven!
47
Hjulsager meteen neer. De ref wil er niet van weten, en geeft even later De Sart wel geel voor een foutje op Maziz.
47
 Gele kaart voor Julien De Sart

49
Enerverend begin van de tweede helft, met andermaal een Leuvenaar tegen het canvas.
52
En ook in minuut 52 nog eens een eerbetoon voor de jonge Leonard.
55
De druk van Gent blijft groot, een nieuwe hoekschop levert niets op.
58
Lage schuiver van De Sart, net naast!
59
Maziz krijgt een gele prent voor een simulatie. Laforge lacht er niet mee.
59
 Gele kaart voor Youssef Maziz

61
Mendyl en Sagrado eens met wat Leuvense actie in de buurt van Nardi, maar het levert niets op.
63
En op een vrije trap opnieuw een kans voor Leuven, maar weggekopt.