galGalatasaray
wieAustria Wien
Datum: 19/12/2007 20:45
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Ali Sami Yen Istanboel
Austria Wien met geluk als nog een punt
Wesley Nobels
| 0 reacties
Austria Wien met geluk als nog een punt
Foto: © SC

Galatasaray was in deze wedstrijd de betere ploeg, ze moesten ook winnen om alsnog hun kansen gaaf te houden op de volgende ronde. Austria Wien speelde een enorm slechte wedstrijd.

Galatasaray was in de eerste helft enorm baas, de bezoekers hadden blijkbaar problemen om zich aan te passen. Galatasaray kreeg enorm veel kansen, Hakan Sukur was enorm bedrijvig in het begin en dat zorgde voor vele doelkansen. Eigenlijk verdiende ze een doelpunt maar die kwam er niet in de eerste helft. Austria Wien kreeg maar een enkele echte kans. Ook in de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. De bezoekers konden geen moment aanspraak maken op een doelpunt, de Turken konden dat wel maar wisten voorlopig niet te scoren. Zaten ze teveel met hun kopje bij Panionios tegen Bordeaux of wat was het… Austria Wien probeerde met enkele wissels in de laatste minuten aanvallender voetbal te spelen. Toch bleven de beste kansen voor Galatasaray.

 

Galatasaray moest winnen en dat deden ze niet. Ze hadden toch kans om zich maar jammer voor de Turken lukt het dus niet. Austria Wien pakt op deze manier in hun laatste duel hun enige punt van de groepsfase met veel geluk.