touToulouse
Spartak Moskou
2-1
60' Artem Dzyuba (pen)
Datum: 19/12/2007 20:45
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Le Stadium
Toulouse wint van Spartak Moskou
viki meeuwis

Toulouse ontving Spartak Moskou. De Franse ploeg was op voorhand al zo goed als zeker van uitschakeling en speelde in groep E enkel nog voor de eer.

De wedstrijd ging gelijk op in de eerste helft. Enkele minuten voor de rust wist Santos te scoren. Een schot met de rechtervoet plaatste de bal mooi in doel na een goede pass van Bergougnoux.

Na de rust was het weer Santos die de bal tussen de palen wist te krijgen. De aanvaller kreeg een pass vanop rechts toegespeeld van Battle waarna hij de bal in de linkerbenedenhoek kon schieten. In de zestigste minuut haalde Riou van Toulouse Dzyuba neer in het strafschopgebied. Dzyuba nam zelf de strafschop en schoot die netjes in doel.

Spartak Moskou bleef aandringen maar meer dan een paar kleinere kansjes zat er niet in, dat gold evenzeer voor Toulouse. De Franse club behaalt met deze 2-1 overwinning de eerste zege in groep E. Spartak Moskou staat op de tweede plaats met zeven punten en gaat door naar de volgende ronde. [AN]