legLegia Warschau
cluClub Brugge
Datum: 22/10/2015 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Wojska Polskiego
Club Brugge moet de eerste Europese punten pakken op Poolse bodem

Club Brugge gaat bij Legia Warschau op zoek naar de eerste punten in Europa

Club Brugge moet de eerste Europese punten pakken op Poolse bodem
Foto: © Photonews

Club Brugge gaat vanavond in de Pepsi Arena van Legia Warschau op zoek naar de eerste Europese punten van het seizoen. En het is echt van moetens...

Club Brugge ging in de Europa League al met de billen bloot bij SSC Napoli en tegen FC Midtylland. Met andere woorden: de komende twee wedstrijden - beiden tegen Legia Warschau - moeten gewonnen worden om Europese overwintering mogelijk te houden. 

Bovendien kan Michel Preud'homme geen beroep doen op enkele sterkhouders. Ruud Vormer ligt in de lappenmand, terwijl de Luikenaar wellicht geen risico's zal nemen met Victor Vazquez en Felipe Gedoz.

"Maar we zijn op dit moment nog niet bezig met de wedstrijd van zondag bij RSC Anderlecht", klinkt het in blauw-zwarte kringen. "De eerstvolgende wedstrijd is de belangrijkste. Dat is altijd het geval."

Voor de volledigheid: ook Legia Warschau heeft nog geen enkel punt gepakt in deze jaargang van de Europa League. In de eigen competitie gaat het met een derde plaats dan weer iets vlotter.

Pakt Club Brugge de volle buit? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET een leuke 225 euro op. Denk je eerder dat we een gelijkspel zullen krijgen in de Pepsi Arena? Dan mag je 210 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

Europa League

 Halve Finales (H)