KV Mechelen op zoek naar versterking

Truyens Himke
| 0 reacties
KV Mechelen op zoek naar versterking
Foto: © SC

KV Mechelen gaat opzoek naar versterking. De Mechelse club zal naast de piste die de Engelse investeerders varen ook zelf op zoek gaan naar nieuwe spelers.
 
Wat KVM zal doen hangt voor een groot deel af van Osman Serbest, hij geniet van de interesse van een Turkse eersteklasser die reeds een bod op hem uitbracht. Het bod zou rond de EUR 25.000 zijn, vrij veel voor een derde klasse speler die in juni einde contract is. Maar niet genoeg voor Malinwa, zij willen een veelvoud van dit bedrag en anders is er geen sprake van een mogelijk vertrek.
 
Indien Serbest tijdens de winterstop KVM zou verlaten heeft Mechelen reeds enkele namen op het verlang lijstje staan.
Dieter Dever, ex-KVM en nu in de ziekenboog van AA Gent is daar het absolute nummer één van. Het ogenblik dat Dever terug fit is en meespeelt bij de invallers van Gent zal Malinwa hem gaan scouten.
En ook die andere bij Gent dat ooit van KV overkwam, Steven Ribus, kan genieten van de interesse van Fi Vanhoof en de zijne. Ribus zou een goede oplossing kunnen zijn voor meer aanvallende kracht op de linkerflank.
En nog een ex-KV’er op het lijstje is Ken Leemans, Roda JC zou bereid zijn de speler te verhuren aan KV Mechelen.
 
Maar ook de Engelse zitten niet stil, vandaag vertrekt het Mechelse duo Rik Vande Velde en Zivica Kanacki naar Kroatië als scouts. Zij zullen er morgenavond de interland van de –21 jarigen bijwonen tussen Kroatië en Bosnië.
De Engelse investeerders beloofde KVM dat ze daar een spits en een linksback konden bekijken die naar KV Mechelen kan worden overgeheveld tijdens de winterstop.

De investeerders zullen binnen twee weken de Mechelse derby bijwonen en kijken welke posities nog verder versterking nodig hebben.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties