Cercle ontvangt Blackburn op zondag

Kristof Blomme
| 0 reacties
Cercle ontvangt Blackburn op zondag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fandag van Cercle Brugge gaat nu zondag 31 juli door. Groen-zwart neemt het dan op tegen Blackburn met wie ze een samenwerkingsakkoord hebben.

Zondag organiseert Cercle de jaarlijkse fandag. Het hoogtepunt wordt de wedstrijd tegen de Engelse eersteklasser Blackburn Rovers. De wedstrijd vangt aan om 15 uur. Verder zullen er ook weer heel wat randactiviteiten plaatsvinden. Zo worden voor de match, om 14.30u, de jeugdploegen voorgesteld. Na de match worden de spelers van de A-kern voorgesteld met nieuwelingen Vandendriessche, Pinas en Valenta. Ook komt er een dance-act, is er kinderanimatie, een springkasteel en een rodeostier. 

Bovendien worden enkele trofeeën uitgereikt. Kapitein Denis Viane wordt bekroond als meest waardevolle speler van vorig seizoen. Ook de tweejaarlijkse Robert Breat-trofee wordt uitgereikt. Die gaat naar iemand binnen de vereniging die zich verdienstelijk gemanifesteerd heeft. 

De toegangsprijs bedraagt 10 euro. Tot 12 jaar kunnen kinderen gratis binnen. Wie na de match komt hoeft ook niks te betalen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties