Dosunmu wellicht niet meer in België

Thomas Dubois
| 0 reacties
Dosunmu wellicht niet meer in België
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat topschutter Tosin Dosunmu volgend seizoen nog op de Belgische velden te zien zal zijn is vrij klein. De Nigeriaanse spits voetbalde het afgelopen seizoen bij Germinal Beerschot, zij huurden hem van Austria Wenen, de eigenaar van Dosunmu. Daar kwamen de laatste dagen enkele aanbiedingen binnen voor de spits, maar geen enkele van een Belgische club.
 
“Austria Wenen kreeg verschillende aanbiedingen voor Dosunmu, waaronder van een Turkse eersteklasser. Die boden 2 miljoen euro, maar Tosin zelf wil niet naar Turkije dus is die piste geen mogelijkheid”, vertelt zijn zaakwaarnemer Didier Frenay. “Austria Wenen vraagt 1,35 miljoen euro voor de spits en zal hem niet laten vertrekken voor minder. De onderhandelingen zijn het verst gevorderd met Nancy, Alaves en Marseille.”
 
“Marseille bracht het hoogste bod uit, Marseille is op zoek naar een nieuwe spits nadat de onderhandelingen met Cissé stopgezet werden door z’n beenbreuk. De kans dat Tosin naar Marseille gaat is klein. Vooral Nancy en Alaves maken een grote kans. Beide ploegen spelen countervoetbal wat Tosin ligt. Alaves speelt in de Spaanse tweede klasse wat in het nadeel van de club speelt.” De finale keuze ligt sowieso bij Dosunmu zelf. Als er niemand het gevraagde bod wil neertellen speelt Dosunmu gewoon nog een jaar bij Wenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties