Rooney komt in opspraak met obsceen gebaar

Thomas Dubois
| 0 reacties
Rooney komt in opspraak met obsceen gebaar
Foto: © SC

Wayne Rooney blijft een enfant terrible in z’n thuisland Engeland. Nu komt hij in opspraak opdat hij na het verloren duel tegen Kroatië afgelopen woensdag een obsceen gebaar richting de 3.000 meegereisde fans. Na de wedstrijd moesten de fans zoals wel meer gebeurd in hun vak blijven. Door het verlies waren de gemoederen waren verhit en toen ze even later de spelers in de bus zagen stappen werden tal van onfraaie dingen gezongen richting de spelers.
 
Vooral Wayne Rooney, die geen al te beste partij speelde, en al vlug op de korrel genomen werd, kreeg het hard te verduren. Zo was er één fan die hem verweet voor luie dikzak en die dan vervolgens z’n broek afstak en dreigde op de speler van Manchester United te urineren. Daar kon de spits niet mee lachen en hij maakte het V-gebaar richting de supporter, iets wat in Engeland gelijkstaat met de middelvinger.
 
Rooney, die door de commentaar van de supporters eerder niet kwam groeten na de wedstrijd, ging vervolgens terug naar de bus. Hij kwam echter nog terug om de gemoederen te bedaren. Rooney zelf zegt dat hij de ontgoocheling bij de supporters begrijpt en verklaart verder ook dat het gebaar enkel naar die ene supporter gericht was, en niet naar de rest.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties