Roy Keane wou Evans binnenhalen

Dirk Pieters
| 0 reacties
Roy Keane wou Evans binnenhalen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat momenteel goed op de Bosuil. De goede resultaten zijn mede te danken aan de Mancunians. De Great Old kreeg dit seizoen veruit de beste lichting van Manchester United. Met Evans, Gibson en Campbell heeft Antwerp enkele talentvolle spelers rondlopen.
 
Verdediger Evans is één van de meest beloftevolle spelers en dat heeft ook Roy Keane, coach van Sunderland, gemerkt. Toch wil Sir Alex Ferguson de Noord-Ier op de Bosuil houden. "Ik hoorde van Ferguson dat ik hier Antwerp mee aan de promotie moet helpen en volgend seizoen gewoon terug naar Old Trafford ga. Toch is het altijd leuk om die interesse te horen", aldus Evans.
 
Nu de Mancunians het op de Bosuil zo goed doen, stuurde Manchester United enkele reporters naar België om hen enkele dagen te volgen. De reporters van MUTV, de televisiezender van Manchester United, zullen de spelers van dichtbij volgen. "Na de beelden kan de familie ook zien wat we hier doen. Het is zelfs heel belangrijk voor de jongere spelers bij Manchester zodat ze later ook naar hier kunnen komen eventueel." [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties