Gent scoort vijf doelpunten

Dirk Pieters
| 0 reacties
Gent scoort vijf doelpunten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kende weinig problemen woensdagavond. De Buffalo’s wonnen op verplaatsing bij VW Hamme met 2-5. Toch was de zege pas helemaal veilig op het einde van de wedstrijd. Foley was de man van de match met drie doelpunten. 

De eersteklasser begon, met het oog op de return in Aalborg, zonder Stoica, Olufade en Grondin. De eerste kans was voor de thuisploeg, maar Mulisa kon niet bij een voorzet. Gent reageerde meteen met een poging van Azofeifa, maar zijn schot ging tegen de dwarslat. Iets over het kwartier was het wel raak voor de thuisploeg. Mulisa aarzelde niet en zorgde voor de 0-1. Dat was meteen ook de ruststand. 

Na de pauze viel er heel wat meer te beleven. Al na één minuut zorgde Marcin Zewlakow voor de 1-1. Gent had nu duidelijk het betere spel en Foley zorgde even later voor twee treffers; 1-3. Hamme gaf zich niet gewonnen en knokte zich terug in de wedstrijd. De ingevallen D'haeseleer kopte even later de 2-3 tegen de netten. In de slotfase sloeg Gent nog 2 maal toe. Eerst tikte Foley duidelijk in buitenspel de bal in doel en even later zorgde Gregoire voor de 2-5 eindstand. 

Opstelling VW Hamme: Deprez, Koppen (65' Lievens), Van Herreweghe, Kestens, Butera, Mulisa (61' D'haeseleer), Van Damme, De Meyer, Van Der Haeghen (79' Ylmaz), Djamba Shango (46' Van Hyfte) en De Smet 

Opstelling KAA Gent: Martinovic (46' Jorgacevic), Gillet, Grncarov, Mutavdzic, Svetlicic (46' Moia), Azofeifa (77' Mirvic), De Beule (76' Rosales), Ruiz (76' Grégoire), Foley, Vermuth, Zewlakow (68' Haznadar) [VI]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties