UEFA-bekerwedstrijden live op televisie

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
UEFA-bekerwedstrijden live op televisie
Foto: © SC

Donderdagavond strijden Club Brugge, Anderlecht en Standard om een ticket voor de groepsfase van de UEFA-beker. Voetbalkrant.com vertelt u waar u die wedstrijden live kan volgen.

Club Brugge neemt het thuis op tegen Brann Bergen. Traditiegetrouw brengt KanaalTwee de thuiswedstrijden van Club in de UEFA-beker live op het scherm. Robin Janssens ontvangt om 20u10 studiogast Walter Meeuws voor een voorbeschouwing. Twintig minuten later wordt er afgetrapt, met de commentaar van Stefan Van Loock.

Wie liever Anderlecht aan het werk ziet, kan terecht bij VT4. Die zender brengt immers de wedstrijd van paars-wit in en tegen Rapid Wenen op het scherm. Om 20u35 start VT4 met de voorbeschouwing. Presentator Carl Huybrechts ontvangt Glen De Boeck en Gunther Schepens. Tien minuten later is het de beurt aan Gui Polspoel, die de commentaar verzorgt. Hij wordt bijgestaan door Eddy Snelders. De wedstrijd van Anderlecht komt ook live op de Waalse commerciële zender AB3, in Vlaanderen beschikbaar via Belgacom TV en Telenet Digital TV.

Standard - Zenit Sint-Petersburg ten slotte komt niet op de Vlaamse televisie. De Rouches onderhandelen wel nog met RTBf, de Waalse openbare omroep. 

Wie ook graag eens een andere wedstrijd kijkt, kan daarvoor terecht bij Nederland 3. De Nederlandse openbare omroep brengt om 19u30 Ajax - Dinamo Zagreb. Om 21u30 is er dan AZ Alkmaar -  Paços Ferreira.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties