Saha opnieuw in Franse selectie

Dirk Pieters
| 0 reacties
Saha opnieuw in Franse selectie
Foto: © SC

Louis Saha heeft zich opnieuw in de Franse nationale ploeg geknokt. De aanvaller van Manchester United is er bij voor de komende EK-kwalificatieduels tegen de Faroër Eilanden en Litouwen. 

Het was al elf maanden geleden dat de Franse aanvaller nog werd opgeroepen. De aanwezigheid van Saha, die maar net is teruggekeerd van een knieblessure, gaat ten koste van David Trezeguet. De aanvaller van Juventus is met zeven treffers bijzonder op dreef in de Serie A, maar kwam niet tot scoren in de verloren ontmoeting met Schotland.

De strijd in Groep B om een EK-ticket is bijzonder spannend. Schotland (9-21) heeft een minimale voorsprong op Italië (9-20) en Frankrijk (9-19). Oekraïne heeft met dertien punten uit acht duels een kleine kans van slagen.

De volledige selectie:
Doel: Sebastien Frey (Fiorentina), Mickael Landreau (Paris St Germain) en Ulrich Rame (Girondins Bordeaux)

Verdediging: Eric Abidal (Barcelona), Julien Escudé (Sevilla), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Philippe Mèxes (AS Roma), Bakary Sagna (Arsenal) en Lilian Thuram (Barcelona)

Middenveld: Abou Diaby, Lassana Diarra, Mathieu Flamini (allen Arsenal), Claude Makélélé (Chelsea), Jérôme Rothen (Paris St Germain) en Jérémy Toulalan (Olympique Lyon)

Aanval: Nicolas Anelka (Bolton Wanderers), Karim Benzema, Sidney Govou (beiden Olympique Lyon), Thierry Henry (Barcelona), Florent Malouda (Chelsea), Franck Ribéry (Bayern München) en Louis Saha (Manchester United).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties