Gaat Vadis zijn maatje Kompany achterna?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gaat Vadis zijn maatje Kompany achterna?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja wordt bij landskampioen Anderlecht al een tijdje beschouwd als een ruwe diamant, maar of hij werkelijk zal doorbreken in het eerste elftal van de Brusselaars, is weinig waarschijnlijk. Eind vorige maand werd al gemeld dat de 18-jarige verdediger zijn contract niet wilde verlengen en nu blijkt dat Hamburg SV hem graag zou binnenhalen. Odjidja is op het einde van dit seizoen transfervrij en zou dus gratis kunnen vertrekken.

Deze week was Dietmar Beiersdorfer in België om de begrafenis van de moeder van Vincent Kompany bij te wonen. Hij maakte van de mogelijkheid gebruik om Odjidja en zijn ouders een bezoekje te brengen en een gesprek te voeren. De vader van Odjidja is ook diens manager. De interesse in Odjidja komt er hoogstwaarschijnlijk op voorspraak van Kompany.

Vadis zat in de wedstrijdselectie van Anderlecht voor de match tegen Aalborg, maar viel uiteindelijk wel naast de kern. Hij mocht de wedstrijd vanuit de tribune bekijken. Vadis Odjidja speelt als sinds 1999 voor Anderlecht. Dit seizoen kwam hij in de competitie nog geen minuut aan spelen toe.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties