Voetbalkrant geeft JL en Engelse topper live !

Arno Reynders
| 4 reacties
Voetbalkrant geeft JL en Engelse topper live !
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag staan er weer heel wat belangrijke wedstrijden op het programma. Wij geven u een overzicht van de wedstrijden die u live kan volgen.

Om 18u staan AA Gent en Anderlecht tegenover elkaar. Beide ploegen gaan nog voor Europees voetbal. Bovendien kan Anderlecht op twee punten komen te staan van Club Brugge. Standard ontvangt om 20u30 Bergen. Het zal weer koken op Sclessin, want als de Rouches winnen, slaan ze een kloof van zeven punten op achtervolger Club Brugge, en is de titel wel heel erg dichtbij. Beide wedstrijden zijn live te volgen.


In de Engelse Premier League is het super-sunday. Met Manchester United - Liverpool en Chelsea - Arsenal staan er heel wat spannende duels ons te wachten. Manchester kan mits winst zijn voorsprong van drie punten op eerste achtervolger Arsenal behouden. De Gunners moeten wel winnen op het veld van Chelsea wil het de kloof beperkt zien te houden. Maar als Chelsea wint, staan zij zelf op een tweede plaats. Spanning alom dus. Wij geven de wedstrijd van de Mancunians tegen de Reds live.

Ook kan u vanavond uitkijken naar het treffen tussen leider Lyon en degradatiekandidaat PSG. Zij spelen hun wedstrijd om 20u55. U kan die wedstrijd ook live volgen.

U kan naar de live-pagina gaan door rechts op de hoofdpagina te drukken op de uitslag van de wedstrijd. Wij wensen u een aangename voetbalavond toe.

Wedstrijden live te volgen op voetbalkrant op zondag 23 maart
14u30 : Manchester United - Liverpool
18u00 : AA Gent - Anderlecht
20u30 : Standard - Bergen
20u55 : Lyon - PSG

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties