Lamah keert wellicht terug na gesprek met Jacobs

Rita De Meyer
| 9 reacties
Lamah keert wellicht terug na gesprek met Jacobs
Foto: © SC

Het heeft er veel van weg dat Anderlecht volgend seizoen kan rekenen op de diensten van Roland Lamah. De 21-jarige speler stond eerst negatief tegenover een terugkeer naar het Astridpark, maar intussen lijkt de jongeling bij te draaien.

Lamah speelt momenteel op huurbasis voor de Nederlandse topklasser Roda JC. Daar doet hij het, net als die andere huurling Tioté, erg goed. Lamah vindt zelfs op regelmatige basis de weg naar de netten. Anderlecht heeft dat natuurlijk ook opgemerkt en de Brusselse club wil de speler dan ook terug naar het Astridpark halen. Lamah zelf zag dat aanvankelijk niet zitten, maar na een gesprek met coach Jacobs lijkt hij nu toch bij te draaien.

"Het was een goed gesprek. Natuurlijk kan hij me geen basisplaats garanderen, maar hij heeft me wel beloofd dat ik onder hem de kans zal krijgen om die basisplaats af te dwingen. Ik heb gezegd dat ik nog even wil nadenken, maar hij heeft geantwoord dat zijn gsm altijd open staat voor mij. Ik respecteer Frank Vercauteren, maar dit was een heel ander gesprek dan ik had met de vorige trainer. Ik wil er alleen nog eens een paar dagen over nadenken", laat de 'zwarte parel' weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties