Van der Zijl definitief naar Bergen

Van der Zijl definitief naar Bergen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maandag werd het al aangekondigd door Voetbalkrant.com en dinsdag is het reeds een feit. Jérôme Van der Zijl verlaat Lierse en tekent een contract voor twee seizoenen met een optie op nog een seizoen bij Bergen.

Voor Bergen is het de tweede speler, na Mustapha Jarju, die het op enkele dagen tijd overneemt van Lierse. De 19-jarige centrale verdediger speelde drie seizoenen voor Lierse na eerder ook al de kleuren van FC Brussels en RWD Molenbeek gedragen te hebben. Hij is volgende maand einde contract dus de Waalse ploeg diende geen transferprijs te betalen.
 
“Jarju had mij vrijdagavond gebeld om te zeggen dat hij had getekend,” vertelde Van der Zijl nadat hij zijn contract ondertekende dinsdagvoormiddag. “Hij is een zeer goede speler en het is een plezier dit ik hem hier terug vind. Ik ben zelf ook zeer tevreden dat ik naar Bergen trek. Ik heb al een kleine rondleiding gehad en ik was zwaar onder de indruk. Ik hoop veel bij te dragen, want het is het moment om mij te herlanceren en mijn carrière een boost te geven.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties