Sollied wil Stijnen naar Heerenveen halen

Mathias Dumarey
| 30 reacties
Sollied wil Stijnen naar Heerenveen halen
Foto: © SC

Vertrekt Stijn Stijnen dan toch nog bij Club Brugge? Trond Sollied, de kersverse trainer van de Nederlandse subtopper SC Heerenveen, wil de sluitpost naar Nederland halen. Bij Club Brugge zijn ze nog niet officieel op de hoogte.

Trond Sollied is op zoek naar een alternatief voor Brian Vandenbussche, nota bene de tweede keeper van de Belgische nationale ploeg. Hij komt uit bij Stijn Stijnen die vorig seizoen bijna wekelijks de meubelen redde voor zijn ploeg. Vandenbussche vroeg op het eind van vorig seizoen aan de toenmalige Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek om op de bank te mogen zitten tijdens de laatste wedstrijden omdat hij met de naweeën kampte van een rechtszaak. Bovendien heeft in Heerenveen niet iedereen vertrouwen in Vandenbussche.

De manager van Stijn Stijnen liet in de krant Het Nieuwsblad weten dat er zich nog geen enkele ploeg gemeld heeft. De doelman heeft in het Jan Breydelstadion nog een contract lopen tot de zomer van 2011. Wie hem wil weghalen bij de nummer drie van de afgelopen competitie, zal flink in de geldbuidel mogen tasten. Ook dat kan een probleem vormen voor Heerenveen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties